Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Υποψήφιος MVP της αγωνιστικής ο Σάλπι

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Εργοτέλη και είναι αυτή την εβδομάδα υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη (MVP) της αγωνιστικής.
Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκε χθες για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε στην ομάδα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, ήταν καθοριστικός στο να γυρίσει ο Δικέφαλος το ματς με τον Εργοτέλη και να φτάσει σε ακόμη μία σημνατική νίκη, κερδίζοντας με 2-1.
Ο Σαλπιγγίδης πέτυχε το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1 και από δική του προσπάθεια ήρθε το πέναλτι στο χέρι του Κυριακίδη, με το οποίο ο Δικέφαλος κέρδισε τελικά με 2-1. Έτρεξε αμέτρητα χιλιόμετρα, μάρκαρε, έκοψε, μοίρασε.

Συνυποψήφιοι μαζί με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για τον τίτλο του MVP της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος είναι ο Κέβιν Μιραλάς (Ολυμπιακός) και ο Ορέστης Καρνέζης (Παναθηναϊκός).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου