Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αυτοί που ξέρουν από πλέι οφ

Οι Λίνο, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης που έχουν "ζήσει" τον ΠΑΟΚ σε πολλά ματς των πλέι οφ και η ανάγκη να δείξουν καλό αγωνιστικό προφίλ στα παιχνίδια που έρχονται μιας και αποτελούν "κλειδιά" της ομάδας.
 Αν υπάρχουν κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν εμπειρία από την φάση των πλέι οφ με την φανέλα του "Δικεφάλου" και που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στα φετινά, είναι οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Αλβες Λίνο και Στέφανος Αθανασιάδης. Οι τρεις τους είχαν πολλές συμμετοχές τα προηγούμενα χρόνια στη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος και θεωρούνται... μπαρουτοκαπνισμένοι.
Ολοι τους αναμφίβολα έχουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο φέτος στους "ασπρόμαυρους" και σίγουρα αποτελούν "κλειδιά" για την αγωνιστική παρουσία του "Δικεφάλου". Κάπως έτσι καλούνται να δείξουν το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο στα πλέι οφ μιας και είναι δεδομένο πως αν αυτοί εμφανιστούν... όπως πρέπει, ο ΠΑΟΚ θα έχει σίγουρα περισσότερες ελπίδες για την κατάκτηση της πρωτιάς.
Οσο για την "γεύση" που είχαν τα προηγούμενα χρόνια από τα πλέι οφ; Μόνο ο Λίνο πανηγύρισε την κορυφή στη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος την σεζόν 2009-10 συμμετέχοντας μάλιστα και στις τέσσερις φορές που έπαιξε ο ΠΑΟΚ σε αυτή (σ.σ. πλέι οφ). Με την φανέλα του "Δικεφάλου", Κλάους και "Σάλπι" έχουν παίξει τα προηγούμενα δύο χρόνια στα πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου