Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Μόνο ένα αποτέλεσμα


Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται σήμερα από τον Ατρόμητο με μοναδικό στόχο τη νίκη, στην πρεμιέρα των πλέι οφ για να μείνει στο παρελθόν ο αποκλεισμός στο Κύπελλο.
Η ώρα των πλέι οφ έφθασε. Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω -μετά τις δύο εβδομάδες και κάτι που μεσολάβησαν- τον αποκλεισμό από τον Αστέρα στο Κύπελλο και στοχεύει στη νίκη σήμερα (19:15, NS1) εναντίον του Ατρομήτου στο Περιστέρι για να ξεκινήσει με το... δεξί στα φετινά πλέι οφ, έχοντας κληρονομήσει και τους δύο βαθμούς παραπάνω από τους Αρκάδες, από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα ντεμπουτάρει στον πάγκο του «Δικεφάλου» και θέλει να δει στην πράξη (δηλαδή στο γήπεδο) αυτά που ζήτησε από τους παίκτες του στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τον Ιτάντζ κάτω από την εστία του, τους Σίλντενφελντ και Κουμάλο στα στόπερ, τον Λίνο αριστερό μπακ και τον Ετο δεξί. Στο κέντρο, στο 4-2-3-1, θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης και Φωτάκης, με τον Λόρενς μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, τον Καμαρά αριστερά και τον Σαλπιγγίδη δεξιά, με τον Αθανασιάδη μοναδικό προωθημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου