Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Απόδραση από το Περιστέρι με... διπλό!

Η πρώτη μεγάλη “μάχη” των πλέι οφ αρχίζει σήμερα για τον ΠΑΟΚ. Στις 19:15 αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Με νίκη ο ΠΑΟΚ θα φθάσει στους επτά βαθμούς (έχει 4 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) και θα κάνει το πρώτο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η αποστολή αποτελούμενη από 20 παίκτες βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Με την αποστολή συνταξίδεψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, ενώ στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πρωτεύουσας περίμενε την ομάδα ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Ο Γεωργιάδης στην τελευταία προπόνηση που έγινε στην Τούμπα δεν εφάρμοσε πολύ έντονο πρόγραμμα για τους παίκτες που ακολούθησαν πιο χαλαρούς ρυθμούς. Όσον αφορά την ενδεκάδα που προσανατολίζεται να παρατάξει, στις προηγούμενες ημέρες έδειξε πως θα ξεκινήσει τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Ο Έτο προορίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Λίνο στο αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σίλντενφελντ και Κουμάλο. Στα χαφ αναμένεται να παίξουν οι Κατσουράνης και Φωτάκης, ενώ μία θέση διεκδικεί και ο Λάζαρ. Δεξιά στα χαφ αναμένεται να αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Καμαρά, πιο πίσω από τον κεντρικό επιθετικό ο Βούκιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Κλάους Αθανασιάδης.
Από τους 20 παίκτες που έχει στην αποστολή ο Γεωργιάδης αναμένεται να αποκλείσει τους δύο για να προκύψει η 18άδα. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι υπόλοιποι παίκτες που έχει ο Γεωργιάδης στην Αθήνα και θέλει να τους έχει όλους σε ετοιμότητα για να χρησιμοποιήσει στον αγώνα αυτούς που θα κρίνει αναγκαίο να βάλει, ανάλογα με την εξέλιξή του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους παίκτες να εφαρμόσουν επιθετικογενή τακτική, να πιέσουν ψηλά και να ζητήσουν το γκολ από νωρίς για να πάρει ο ΠΑΟΚ “κεφάλι” και να έρθει η νίκη.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται σήμερα το απόγευμα στην μάχη των πλέι οφ, αλλά δεν πρόκειται να είναι μόνος του στο Περιστέρι. Δίπλα στην ομάδα, θα βρίσκονται εκατοντάδες οπαδοί του, αφού έχουν εξασφαλιστεί 1000 εισιτήρια για το ένα πέταλο του γηπέδου και όσα δεν πουλήθηκαν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα δίνονται σήμερα στο γήπεδο του Ατρομήτου.
Χθες, στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν και τα γραφεία του Πανελληνίου συνδέσμου Αθηνών, μίλησαν με τους επικεφαλείς του συνδέσμου, του οποίου η παρουσία σήμερα στο γήπεδο αναμένεται να είναι δυναμική και πολυπληθής, με την ελπίδα η ομάδα να κάνει το πρώτο της διπλό στα πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου