Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Πολλά φάουλ, πολλές κάρτες

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ευρύ 4-1 επί του Πανιωνίου, ωστόσο μέσα από τη στατιστική φαίνονται αδυναμίες της ομάδας που πρέπει να βελτιωθούν.
Ένα αρνητικό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ ήταν τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου. Ο Κάτσε είχε 11 μεταβιβάσεις και ισάριθμα λάθη, ενώ ο Τζιόλης 9 μεταβιβάσεις και 8 λάθη. Συνολικά ο ΠΑΟΚ υπέπεσε σε 53 λάθη με 63 σωστές μεταβιβάσεις και ο Πανιώνιος σε 42 λάθη με 32 μεταβιβάσεις.

Τα κλεψίματα ήταν 27-23 υπέρ του ΠΑΟΚ με τον Κίτσιου να έχει τα περισσότερα (7).

Επιθετικά ο ΠΑΟΚ απείλησε 14 φορές την εστία του Γιαννακόπουλου, ενώ ο  Πανιώνιος είχε 7 τελικές.  Ο Στοχ είχε τις περισσότερες τελικές (5), ενώ ο Σαλπιγγίδης σκόραρε στη μοναδική τελική προσπάθεια που είχε στο ματς.

Το μεγάλο παράδοξο του ματς, ήταν τα φάουλ με τον ΠΑΟΚ να χρεώνεται 28 (7 ο Τζιόλης) και τον Πανιώνιο μόλις με 12! Συνολικά στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μετρά 68 φάουλ (τα περισσότερα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής) και οι αντίπαλοί του 35.

Έξι κίτρινες είδαν οι παίκτες του Πανιωνίου, έναντι τεσσάρων του ΠΑΟΚ, που με αυτές έφτασε τις 12 σε τρεις αγώνες! Ήδη από δύο μετρούν στο πρωτάθλημα οι Κλάους, Στοχ και Νέσιντ, με τον τελευταίο να έχει μόλις 74 λεπτά συμμετοχής.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Στέφενς είπε ότι και τα φάουλ και οι κάρτες αποτελούν πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ και μένει να δούμε πώς θα λυθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου