Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Προβλημα και ο Τσουκαλαs........

Χθες το απόγευμα στη λίστα των προβλημάτων προστέθηκε και ο Σταύρος Τσουκαλάς, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα!
Δεν έφταναν οι τραυματισμοί των Γκαρσία και Φωτάκη, δεν έφτανε ότι ο Μπαλάφας και ο Κοντρέρας δεν είναι ακόμη έτοιμοι, αλλά στη λίστα των προβλημάτων του ΠΑΟΚ προστέθηκε και ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Χθες το απόγευμα όσοι δεν αγωνίστηκαν αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΟΦΗ έπαιξαν σε ένα οικογενειακό διπλό προπονητικού χαρακτήρα με τη β΄ ομάδα.

Εκεί συμμετείχε κανονικά και ο Γιώργος Κατσικάς, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλή συμμετοχή τελευταία.

Πριν την έναρξη του διπλού ο Σταύρος Τσουκαλάς αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο σε μια άσκηση προθέρμανσης και δεν αγωνίστηκε.

Φαίνεται ότι πειράχθηκε ο μηνίσκος (μερική ρήξη) και θα πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, οπότε θα μείνει εκτός δράσης για 20-25 μέρες!

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ θα έχει ακόμη μία απώλεια για τα ερχόμενα ματς...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου