Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Συνάντηση Ζαγοράκη με μέλη του νέου club φίλων ΠΑΟΚ

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρομήτου Αθηνών τον πρόεδρο της ΠΑΕ επισκέφθηκαν στο γραφείο του εκπρόσωποι του νεοσύστατου club φίλων ΠΑΟΚ που αποτελείται από επώνυμους φιλάθλους της ομάδας κυρίως επιχειρηματίες. Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν παρουσία αρκετών μελών του διοικητικού συμβουλίου πρόθεση του νέου φορέα είναι να ενισχύσει με κάθε τρόπο την προσπάθεια του Δικεφάλου να διακριθεί.
Αρχικά οι εκπρόσωποι του club αξίωσαν μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ μετά μάλιστα την παραίτηση του Λεωνίδα Βελλή, θέμα το οποίο δεν ήταν δυνατόν να συζητηθεί στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο καθώς τόσο ο πρόεδρος του Δικεφάλου όσο και οι συνεργάτες του αιφνιδιάστηκαν.
Το πιθανότερο είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρξει νέα επαφή των εκπροσώπων του club με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν διεξοδικά οι κοινές δράσεις που θα ωφελήσουν τον Δικέφαλο. Όπως υποστήριξαν οι εκπρόσωποι του club (Σαββάογλου, Χατζησπύρου, Τριλλυράκης) ο νέος φορέας αριθμεί 70 μέλη και αισιοδοξεί σύντομα να αυξήσει τον αριθμό των μελών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου