Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Προληπτικά εκτός Παπάζογλου, Λεονάρντο

Οι απυσίες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι πλέον κανόνας. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Λάσλο Μπόλονι είδε οχτώ παίκτες του να μην συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας χωρίς να συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτούς οι διεθνείς.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν δύο ακόμα απουσίες. Ο λόγος για τους Παπάζογλου και Λεονάρντο που έμειναν προληπτικά εκτός από την προπόνηση της Παρασκευής (11/11).
Ο Έλληνας φορ από το φιλικό της Πέμπτης (10/11) είχε ένα ελαφρύ διάστρεμμα, ενώ ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ χαφ από χθες είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, στην προπόνηση που έγινε πριν το ματς με την ΑΕ Ποντίων. Πάντως η κατάσταση τους, δεν εμπνέει ανησυχία.
Εντωμεταξύ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ίβιτς, Αθανασιάδης, Γκαρσία και πρόγραμμα αποθεραπείας οι Έτο, Λίνο, και Γλύκος. Η προπόνηση της Παρασκευής (11/11) περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τρέξιμο και γυμναστήριο, ενώ αυτή του Σαββάτου (12/11) θα διεξαχθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου