Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Και ο ΠΑΟΚ στη Βαλκανική ποδοσφαιρική Λίγκα


Μια είδηση που δείχνει πόσο υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά αλλά και σαν εμπορικό brand name στην Ευρώπη προέκυψε από μια συνέντευξη στη Σερβία.

Πιο συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Σόφιας κ. Σιμεούνοβιτς, σε εκτενή συνέντευξη που έδωσε σε μέσο ενημέρωσης της Σερβίας, αναφέρθηκε στις ομάδες που αναμένεται να απαρτίσουν την βαλκανική ποδοσφαιρική Λίγκα
Αυτή η Λίγκα είναι βέβαια μια ιστορία που βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα και σε πολύ πρώιμο στάδιο. Ο κ. Σιμεούνοβιτς, από τις ελληνικές ομάδες αναφέρθηκε σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ενώ ο στόχος αυτής της Λίγκας είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες για ακόμη καλύτερη εμπορική ανάπτυξη των συλλόγων.
Το πώς θα συμβεί κάτι τέτοιο, οι συνθήκες, ο χρονικός ορίζοντας, είναι ακόμη άγνωστα, ωστόσο στη συνέντευξη γίνεται αναφορά πως σε μία από τις συσκέψεις που έγιναν παραβρέθηκε και άνθρωπος του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου