Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Pablo Garcia.........




Σήμερα, στις 19.00, στο κέντρο της Σκύδρας ετοιμάζεται μια μεγάλη γιορτή για τα εγκαίνια του τοπικού Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ, με την ονομασία «Πάμπλο Γκαρσία». Ο πρόεδρος του Συνδέσμου και Παραολυμπιονίκης του στίβου, Τάσος Τσίου μίλησε στο PAOK24 για το πως πλησίασαν τον Ουρουγουανό στη Ν. Μεσήμβρια, τι του είπαν και πως αντέδρασε.



Οι ΠΑΟΚτσήδες της Σκύδρας, πέρα από τη γνωστή αγάπη όλων των φιλάθλων της ομάδας για τον Πάμπλο Γκαρσία, το πήγαν και λίγο παρακάτω. Πριν από δύο περίπου εβδομάδες συναντήθηκαν όλοι μαζί προκειμένου να οργανώσουν το πώς και το πότε θα ανοίξει ο Σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην πόλη τους και στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και η ιδέα να δοθεί το όνομα του σπουδαίου Γκαρσία. Και χωρίς να χάσουν χρόνο, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Τάσος Τσίου, ενεργοποίησε τις γνωριμίες του και κανονίστηκε ραντεβού με τον Ουρουγουανό μέσο.

«Πήγαμε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στη Ν. Μεσήμβρια κι αφού μιλήσαμε μαζί του οριστικοποιήσαμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Του είπαμε ότι επιθυμούμε να πάρει ο σύνδεσμος το όνομά του, μας απάντησε αμέσως ΄΄ναι΄΄ και προχωρήσαμε στο επόμενο στάδιο. Είναι μεγάλος παίκτης και γι΄ αυτό το κάναμε αυτό. Δεν πρόκειται να μας πουλήσει ποτέ. Εχουμε ετοιμάσει ήδη μπλουζάκια με τη φωτογραφία του», επισήμανε ο Τάσος Τσίου.

Στη σημερινή εκδήλωση στη Σκύδρα αναμένονται περισσότεροι από 1.500 (!) οπαδοί της ομάδας τόσο από την πόλη όσο και από τις γύρω περιοχές. «Οποιος προγραμματίζει να έρθει ακριβώς στις 19.00, ας το σκεφθεί καλύτερα. Δε θα βρει να παρκάρει. Εμείς θα ψήνουμε, θα υπάρχει άφθονο κρασί και θα γίνει ένα μοναδικό γλέντι για να τιμήσουμε αυτόν τον μεγάλο ποδοσφαιριστή. Τα πρώτα μηνύματα που έχουμε λάβει, αναφέρουν ότι θα γίνει το αδιαχώρητο. Τον αγαπάμε πολύ τον Πάμπλο».

Ο Γκαρσία θα συνοδεύεται από τον εκπρόσωπό του και τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Κώστας Ιωσηφίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου