Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Οι διοικητικές ζυμώσεις, η ενημέρωση και το πόρισμα

Είχαν αντιληφθεί εγκαίρως τι θα γίνει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ που βρίσκονται στη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Βεβαίως φορτίστηκαν συναισθηματικά όταν ο Ζαγοράκης τους ζήτησε να παραιτηθούν για να διευκολύνουν το έργο του, για τον σχηματισμό νέας διοίκησης. Από τη στιγμή που δεν μίλησαν καθόλου στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό και είπαν ελάχιστα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αντιλήφθηκαν πως θα αλλάξουν τα δεδομένα.
Η ενημέρωση για το συμβούλιο
Αργά το βράδυ της Κυριακής ενημερώθηκαν τα μέλη της (πρώην πλέον) διοίκησης του ΠΑΟΚ από τον Ζαγοράκη, πως το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στην Τούμπα. Και πράγματι στις 12:30 συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και ανακοίνωσαν την αποχώρηση.
Μόνος απών ο Μπάνε Πρέλεβιτς
Αξίζει να σημειωθεί πως από το χθεσινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο απουσίαζε μόνο ο Μπάνε Πρέλεβιτς, εξαιτίας και των υποχρεώσεων του στη ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Είχε ενημερωθεί όμως για το περιεχόμενο της συζήτησης και συναίνεσε θετικά στη αποχώρηση, προκειμένου να διευκολύνει τον Ζαγοράκη στις επόμενες κινήσεις του. Ο Πρέλεβιτς, είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ.
Το πόρισμα του ορκωτού
Ο Θανάσης Κατσαρής αναμένεται να παραλάβει σήμερα το πόρισμα από τον ορκωτό ελεγκτή και να συναντηθεί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΠΑΟΚ που συγκροτούν την επιτροπή διαφάνειας. Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ απέφυγε να συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στον Ερασιτέχνη χθες το βράδυ, απλά συναντήθηκε (όπως συνηθίζει) με τους συνεργάτες του.
Επέστρεψαν οι Βόρειοι
Χθες το μεσημέρι επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη οι Βόρειοι μετά από μία εβδομάδα κοπιαστικού ταξιδιού (μετ’ επιστροφής) στη Ρωσία. Το Express των Βορείων με τους 15 οπαδούς του ΠΑΟΚ διήνυσε συνολικά μία απόσταση 7750 χιλιομέτρων που είναι η μεγαλύτερη οδική εκδρομή που έχουν πραγματοποιήσει οπαδοί ελληνικής ομάδας στο εξωτερικό. Οι Βόρειοι πρωτοστάτησαν για μια ακόμη φορά, καθώς στον συλλεκτικό χάρτη (Ευρώπης και Ασίας) που διατηρούν, πρόσθεσαν μια ακόμη “πινέζα” στο Καζάν. Είναι πανταχού παρόντες σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που δίνει ο ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου