Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Την Κυριακή (9/10) το μνημόσυνο στα Τέμπη

Πέρασαν κιόλας 12 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών, που οδήγησε στο θάνατο έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ και τον οδηγό του φορτηγού που συγκρούστηκε με το λεωφορείο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου 1999, οι οπαδοί του Δικεφάλου επέστρεφαν από το Ολυμπιακό στάδιο και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Στα Τέμπη, η σύγκρουση ενός από τα λεωφορεία που τους μετέφεραν, είχε σαν αποτέλεσμα ν’ αφήσουν την τελευταία τους πνοή έξι νεαροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων, Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων, Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων, Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων, Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων και Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα τιμήσει τη μνήμη τους.
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθερίου – Κορδελιού στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: “Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθερίου – Κορδελιού 1973, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 9-10-2011 και ώρα 12.00 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο που θα γίνει στο μνημείο των Τεμπών.
Υ.Γ.: Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε”. Στην επιμνημόσυνη δέηση αναμένεται να βρεθεί και φέτος η ομάδα του ΠΑΟΚ για να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου