Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Επιθυμία Κοντρέρας να παίξει με την εθνική Χιλής!

Ο Πάμπλο Κοντρέρας είχε επιστρέψει τραυματίας από το Καζάν (όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου) και η ιατρική διάγνωση ήταν θλάση β’ βαθμού στην λαγονοκνημιαία ταινία και μέσο γλουτιαίο.
Ο Χιλιανός δεν έπαιξε στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όμως καθώς κλήθηκε στην Εθνική του ομάδα έπρεπε να μεταβεί στην πατρίδα του για να εξεταστεί από τους γιατρούς της χώρας του.
Παραδόξως φτάνοντας σήμερα στη Χιλή ο Κοντρέρας έκανε δηλώσεις ότι είναι αισιόδοξος ότι θα παίξει και στα δύο ματς της Εθνικής του με Αργεντινή και Περού!
«Νομίζω ότι μπορώ να παίξω και στα δύο παιχνίδια. Έκανα εξετάσεις και τις έφερα για να τις δείξω στον γιατρό της ομάδας…», τόνισε στα ΜΜΕ της πατρίδας του!
Είναι γεγονός ότι η θλάση στη συγκεκριμένη περιοχή είναι διαφορετική από τις θλάσεις στα πόδια (για β’ βαθμού θλάση εκεί χρειάζονται τουλάχιστον 15 μέρες αποθεραπείας!) αλλά και πάλι το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι ο παίκτης δύσκολα θα μπορέσει να παίξει με την Εθνική τόσο γρήγορα. Ειδικά στο ματς με την Αργεντινή, το οποίο είναι το πρώτο χρονικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου