Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ξεχώρισαν Λάζαρ, Παπάζογλου, Σνάουτσνερ

Το συμπέρασμα από το χθεσινό ντέρμπι είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν πίστεψε όσο θα έπρεπε στη νίκη. Αιφνιδιάστηκε και πέταξε ουσιαστικά ένα ημίχρονο, αλλά, ακόμα και όταν ισοφάρισε νωρίς, έδειξε να βολεύεται με την ισοπαλία. Από τους παίκτες του, οι Λάζαρ, Παπάζογλου και Σνάουτσνερ ήταν οι κορυφαίοι, με τον Μπόλονι να δικαιώνεται εν μέρει για την ευκαιρία που έδωσε στον υψηλόσωμο επιθετικό.
Η απόδοση των παικτών
ΧΑΛΚΙΑΣ 6
Δεν ήταν σε καλή βραδιά ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Έχει ευθύνη στο γκολ του Άρη, καθώς δεν κάνει καλή έξοδο, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις σε σέντρες των γηπεδούχων έδιωχνε με γροθιές και δεν μπλόκαρε την μπάλα, δίνοντας νέες επιθέσεις.
ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ 8
Ο Πολωνός ήταν πολύ καλός και ανταποκρίθηκε σωστά στον τομέα ευθύνης του. Σε αντίθεση με τις περισσότερες των περιπτώσεων, χθες δεν έμενε μόνο πίσω, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει και δημιουργικά. Επιπλέον, κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, όπως ξέρει καλά να κάνει.
ΕΤΟ 7
Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο τέταρτο όπου είχε κάποια προβλήματα με τον Ακόστα, στη συνέχεια βελτιώθηκε εντυπωσιακά. Ήταν πολύ καλός και συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, με τον Άρη να βρίσκει στο μεγαλύτερο μέρος του ματς “τείχος” από την πλευρά του. Δεν προωθήθηκε ιδιαίτερα.
ΜΑΛΕΖΑΣ 7
Όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του που μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι, έτσι κι αυτός έδειξε κάποια σημάδια πανικού στα πρώτα λεπτά. Σταδιακά όμως βελτιώθηκε, φτάνοντας στα επίπεδα των προηγούμενων καλών εμφανίσεών του, αφού είχε αρκετά κοψίματα και πολλές σωστές απομακρύνσεις από την περιοχή.
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ 6
Με μόνο δύο τρεις κανονικές προπονήσεις στα πόδια του, αποδείχθηκε ότι ο Χιλιανός δεν ήταν απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί στο ντέρμπι. Στην πραγματικότητα, έβγαλε το ματς χάρη στην εμπειρία του, κάνοντας όμως λάθη που δε μας συνηθίζει και μαρκαρίσματα που δεν είναι του δικού του επιπέδου.
ΑΡΙΑΣ 7
Πολλές φορές στη διάρκεια του παιχνιδιού ο Λάσλο Μπόλονι του φώναζε να πάρει πρωτοβουλίες και να βοηθήσει περισσότερο τον Λάζαρ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Αυτό που τον διέκρινε χθες ήταν τα πολλά τρεξίματα σε όλους τους χώρους. Όντως ήταν μαχητικός και τα έδωσε όλα.
ΛΑΖΑΡ 8
Στο πρώτο κακό εικοσάλεπτο του ΠΑΟΚ ήταν ο μοναδικός που έπαιρνε πρωτοβουλίες και προσπαθούσε να οργανώσει το παιχνίδι και να μοιράσει την μπάλα. Με εξαίρεση το δεύτερο μισό του πρώτου μέρους, ήταν εξαιρετικός. Είχε την εκπληκτική ασίστ στο γκολ του Παπάζογλου και από τους καλύτερους.
ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ 6
Ενώ κόντρα στη Σάμροκ φάνηκε να ανακάμπτει, χθες επέστρεψε στη μετριότητα. Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στον ρόλο που είχε στο πρώτο μέρος, δηλαδή στον άξονα πίσω από τον φορ, ενώ και στο δεύτερο μέρος, που πέρασε στην κλασική του θέση αριστερά, δεν έκανε σπουδαία πράγματα.
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 5
Κακή εμφάνιση από τον διεθνή επιθετικό. Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι πραγματικά και δεν του βγήκε τίποτα. Ελάχιστες πρωτοβουλίες από τα δεξιά, καμία συνεργασία με τον Έτο, πολλά τα λάθη όταν ερχόταν σε επαφή με την μπάλα, γενικά δε φάνηκε καθόλου. Επόμενο ήταν να αντικατασταθεί.
ΡΟΜΠΕΡ 6
Ο Γάλλος δεν ήταν κακός στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε. Κέρδισε αρκετά φάουλ, βοήθησε στην κυκλοφορία και την κατοχή, είχε εμπνεύσεις, αλλά την εικόνα του χάλασαν πολύ οι κάκιστες σέντρες και οι κακές εκτελέσεις των κόρνερ που πήγε να εκτελέσει. Έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 8
Ο Λάσλο Μπόλονι είχε την έμπνευση να τον ξεκινήσει βασικό ανάμεσα στα ψηλά στόπερ του Άρη και δικαιώθηκε. Στο πρώτο μέρος δεν πήρε ούτε μία μπαλιά, αλλά, αντίθετα, κέρδισε πολλές μονομαχίες εκτός περιοχής. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ κερδίζοντας τον Σανκαρέ και άφησε πολλές υποσχέσεις.
ΙΒΙΤΣ 5
Αγωνίστηκε ένα ημίχρονο, αλλά δε βοήθησε σχεδόν καθόλου. Βρέθηκε σε κακή βραδιά, δεν είχε εμπνεύσεις και έκανε πάρα πολλά “εύκολα” λάθη, ακόμα και σε ενέργειες που σε άλλα ματς είναι πάντα σωστός. Ο Μπόλονι σίγουρα περίμενε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, κάτι που δεν έγινε ποτέ.
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 5
Επίσης, δε φάνηκε καθόλου και ήταν απογοητευτικός. Μοναδική δικαιολογία ήταν ότι στο διάστημα που πέρασε στο ματς, ο ΠΑΟΚ περισσότερο αμυνόταν και η μπάλα δεν πήγαινε στη δεξιά πλευρά. Αλλά και ο ίδιος ήταν στατικός, χωρίς να ψάξει να κάνει κάτι περισσότερο.
ΓΙΑΝΝΟΥ 5
Ο νεαρός παίρνει τον ίδιο χαμηλό βαθμό με τις άλλες δύο αλλαγές, παρ’ ότι πέρασε πιο αργά στο ματς. Ενώ πήρε πρωτοβουλίες δεν ολοκλήρωσε καμία προσπάθειά του και σε μια δυο περιπτώσεις φάνηκε λίγο ατομιστής, αφού είχε επιλογές, αλλά προτίμησε να κινηθεί μόνος. Θέλει περισσότερη απλότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου