Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

«Θέλουμε ηγέτη τον Σάλπι και απόρθητη την Τούμπα»

Ο Γιώργος Δώνης μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Πλατανιά ήταν ικανοποιημένος από το νέο τρίποντο και από το γεγονός ότι τα πήγαν αρκετά καλά οι έξι συνολικά νεαροί που αγωνίστηκαν.
Σε ερώτηση για το αν κρατάει από το ματς με τους Κρητικούς την παρουσία των έξι 19χρόνων (Σταφυλίδης, Κάτσε, Πέλκας, Κίτσιου, Παναγιωτούδης και Κωνσταντινίδης), την ηγετική παρουσία του Σαλπιγγίδη ή το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι έχασε πέναλτι στο 0-0, ο τεχνικός του Δικεφάλου απάντησε:
«Και τα τρία τα κρατάω!
Και τα τρία πράγματα ήταν σημαντικά.
Είχαμε έξι παιδιά που έπαιξαν σήμερα, τα οποία από την αρχή που είναι μαζί μας από το καλοκαίρι έχουν δουλέψει σκληρά για να πάρουν ευκαιρία με την αξία τους. Κανένας δεν τους χαρίζει τις ευκαιρίες, αλλά με δουλειά τις κερδίζουν. Σκεφτείτε πόσο πιο δύσκολα θα ήταν τα πράγματα για μας αν δε μας έδιναν αισιοδοξία και αυτοί οι νέοι που δίνουν σημαντικές βοήθειες…
Για τον Σαλπιγγίδη θα πω ότι θέλουμε να είναι ηγετική φυσιογνωμία μέσα στην ομάδα. Στα δύο τελευταία ματς βρήκε καλύτερο ρυθμό και είδαμε προσπάθειες που θύμισαν τον καλό Σαλπιγγίδη που ξέρουμε. Θέλουμε να έχει και συνέχεια αυτό…
Επίσης είναι σημαντικό ότι παρότι χάσαμε ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, εκεί που είχαμε κατά διαστήματα καλή παρουσία, αλλά ήμασταν πιο ζωηροί, δε χάσαμε τη συγκέντρωσή μας  στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και τελικά πήραμε αυτό που θέλαμε».
Σε ερώτηση για το αν τελικά ταιριάζει περισσότερο στον ΠΑΟΚ να παίζει με τέσσερις χαφ στην ευθεία από ότι με ρόμβο είπε:
«Συμφωνώ μαζί σας. Δε θα το είχαμε αλλάξει αν όλα ήταν ομαλά από την προετοιμασία. Αυτό μας ταιριάζει περισσότερο γιατί έχουμε πολύ καλά αμυντικά χαφ, και είναι καλύτερα όταν παίζει ο ένας κοντά στον άλλο. Αλλά έχουμε πρόβλημα με την έλλειψη ακραίων.
Επίσης με το Λόρενς στην επίθεση ως 2ο φορ, πηγαίναμε καλύτερα στην προώθηση του παιχνιδιού. Σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να βελτιωθούν περισσότερο ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης. Η ανάγκη μας οδηγεί να επιλέξουμε κάτι άλλο σε σχηματισμό στα τελευταία ματς…»
Για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί αρχικά έκανε πλάκα:
«Θέλω να κάνει αρχικά ο γιος μου ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό στο ματς με την Κέρκυρα και μακάρι να βάλει κάποιο γκολ.  Όταν θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό θα ήθελα να τον έχω αντίπαλο. Ας βάλει κι εκεί γκολ… Στο 92’ και ενώ θα προηγούμαστε ήδη με 0-2…
Με τη νίκη επί του Πλατανιά κερδίσαμε ακόμη μία εβδομάδα ηρεμίας. Θα περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα να δούμε ποιες επιστροφές μπορεί να έχουμε και ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Είπαμε είναι ένα ντέρμπι και εκεί παίζουν ρόλο και οι βαθμοί και το πρεστίζ. Θέλω να φανούμε κι εκεί δυνατοί. Να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας στη φετινή σεζόν…»
Σε ερώτηση για το νέο πρόβλημα του Γκαρσία και αν έγινε κάποιο λάθος στην προπόνηση ο Δώνης είπε:
«Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνουν τέτοια πράγματα! Στην προπόνηση της Παρασκευής κάναμε 32 λεπτά ζέσταμα. Μετά ο Γκαρσία εκτέλεσε 6 κόρνερ. Στο τελευταίο μου είπε ότι ένιωσε σφικτό τον τετρακέφαλο. Εκεί σταμάτησε. Και μετά έπαιξε και στο 12λεπτο διπλό που κάναμε. Το Σάββατο είπε ότι είχε σφίξιμο στον τετρακέφαλο και έτσι θα κάνει εξετάσεις…»
Για το απόρθητο της Τούμπας και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μετράει 7Χ7 νίκες (5 στο πρωτάθλημα και 2 στην Ευρώπη) είπε:
«Είχαμε βάλει στόχο από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ να έχουμε δυνατή την Τούμπα. Αν θες να πας ψηλά και να κάνεις καλή πορεία και να έχει υψηλούς στόχους πρέπει να έχεις δυνατή έδρα., Ακόμη και όταν δεν είσαι καλός, πρέπει να κερδίζεις εντός έδρας. Μέχρι τώρα πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Έτσι συνεχίζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε την ίδια νοοτροπία παντού, και εκτός έδρας, και να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου