Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο νόμος της Τούμπας και νίκη (2-0) με Πλατανιά...

Ο ΠΑΟΚ παρά τις σημαντικές του απουσίες επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά και παρέμεινε μόνος του στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Ο Δικέφαλος είχε και πάλι τον έλεγχο από το πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να φάνει εύκολα σε καλές τελικές προσπάθειες και έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 45’ όταν ο Αθανασιάδης αστόχησε σε πέναλτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε και 2ο πέναλτι σε καθαρό χέρι του Ποτουρίδη, ο Σαλπιγγίδης το εκτέλεσε εύστοχα στο 68’ και πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη.

Το γκολ του Λίνο στο 73’ (μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σαλπιγγίδη) σφράγισε τη νίκη για τον ΠΑΟΚ ο οποίος φέτος στην Τούμπα έχει 7Χ7 νίκες, πέντε στο πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη.
Ο Δικέφαλος δεν είχε στη σύνθεσή του τους Λόρενς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Γεωργιάδης και Γκαρσία, καθώς τελικά και ο Ουρουγουανός έμεινε εκτός αποστολής, αφού εξαιτίας των νέων ενοχλήσεων που ένιωσε και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και να κάνει νέες εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου