Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Άπαντες παρόντες και ντόπες από Βρύζα

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ο Λάσλο Μπόλονι είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην προπόνηση! Το σημερινό πρόγραμμα έγινε στην Τούμπα (μετά από την τριήμερη άδεια που είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για το Πάσχα) και ο Ρουμάνος τεχνικός είδε λευκή τη λίστα απουσιών, καθώς τόσο ο Ίβιτς, όσο και ο Έτο προπονήθηκαν κανονικά.
Ωστόσο ο Μπόλονι ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Λάζαρ και Φωτάκη, οι οποίοι θα απουσιάσουν από το ματς της Τετάρτης με τη Δόξα Δράμας λόγω καρτών και έτσι ψάχνει λύσεις για τους δύο παίκτες που θα αγωνιστούν στα χαφ δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία.
Στην προπόνηση βρέθηκε και ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος χαιρέτισε έναν έναν όλους τους παίκτες και τους ζήτησε να δείξουν μεγάλη προσοχή στο ματς της Τετάρτης με τη Δόξα Δράμας για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.
Πάντως σήμερα δεν έγιναν δοκιμές καθώς ο Μπόλονι προτίμησε στο πρόγραμμα κάποιες ασκήσεις τακτικής, αποφεύγοντας να δείξει τις σκέψεις του για την 11άδα που θα παρατάξει απέναντι στη Δόξα.
Ο Μπόλονι δούλεψε περισσότερο στην επιθετική ανάπτυξη και στην αμυντική συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου