Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

«Σωστή επιλογή για μένα ο ΠΑΟΚ»

Ο Κοστίν Λάζαρ σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Ρουμανίας αναφέρθηκε στην επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα μέσα στην κρίση και επισήμανε για ακόμη μία φορά ότι δεν έχει μετανιώσει στιγμή για την επιλογή του.
Ο Ρουμάνος μέσος του Δικεφάλου μίλησε στην ιστοσελίδα «Realitatea.net» για την οικονομική κατάσταση στη χώρα μας και όσα ζει ο ίδιος…
«Ηξερα για την κρίση στην Ελλάδα, προτού πάρω μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, αλλά στη Ρουμανία, τα προβλήματα είναι περισσότερα από ότι εδώ. Ακουσα επίσης ότι στην Ελλάδα τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά τα εμπορικά κέντρα και οι καφετέριες είναι γεμάτα και αναρωτιέμαι που είναι η κρίση; Μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Δε μετανιώνω ούτε στιγμή που πήρα μεταγραφή για την Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων ο Λάζαρ.
Το δημοσίευμα καταλήγει, τονίζοντας ότι το συμβόλαιο του Λάζαρ στον ΠΑΟΚ του αποφέρει 350.000 ευρώ, ετησίως και έχει προπονητή τον Λάσλο Μπόλονι, έχοντας σκοράρει τέσσερις φορές ως τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου