Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Αναμένεται συνέντευξη Τύπου από το Βρύζα

Μάλλον για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αλλά σίγουρα πριν από τα πλέι οφ πάει η πολύαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Ζήση Βρύζα και των συνεργατών του για όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ.
Είναι γεγονός ότι τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθούν να απασχολούν έντονα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπάρχει προβληματισμός για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν μέχρι τις 30 Ιουνίου για να μην αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος πρόβλημα με την αδειοδότησή του.
Είναι δεδομένο ότι απαιτείται μέχρι τότε ένα ποσό μεγαλύτερο από 2,5 εκ. ευρώ για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και έτσι ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να κάνει για ακόμη μία φορά ένα κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την ομάδα.
Όπως και να έχει θα είναι η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Βρύζα από τότε που ανέλαβε την προεδρία (είχε κάνει δηλώσεις μόνο τη μέρα που ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΟΚ ενώ είχε μιλήσει και στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ στις 5 Μαρτίου, αλλά εκεί μόνο σε όσους ήταν παρόντες) και γι’ αυτό η συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου