Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Κλήρωση και μίνι διαρκείας

 
Πρόβλημα δημιουργεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ η καθυστέρηση στην διεξαγωγή της κλήρωσης για τα πλέι οφ. Γιατί άλλαξε το πρόγραμμα, τι θα συμβεί από εδώ και πέρα…
 Παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια η SuperLeague διοργανώνει την κλήρωση των πλέι οφ μία ημέρα μετά την λήξη της κανονικής περιόδου, έτσι ώστε και οι ομάδες και οι ΠΑΕ να κανονίσουν το πρόγραμμά τους. Αυτό δεν συνέβη φέτος και δημιουργεί ένα χρονικό ζήτημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το πρόβλημα αφορά την διάθεση των μίνι διαρκείας, που αποτελεί παραδοσιακή και απαραίτητη διαδικασία για τον Δικέφαλο του Βορρά. Τώρα όμως με την καθυστέρηση που προέκυψε και ειδικά αν το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ κληρωθεί για την Τούμπα, τα περιθώρια πώλησης διαρκείας θα είναι ελάχιστα. Αυτό γιατί μεσολαβεί Σαββατοκύριακο αλλά και η αγία της Πρωτομαγιάς την άλλη Τρίτη. Όλα αυτά σε ένα έτσι και αλλιώς δύσκολο τοπίο για τέτοιου είδους κινήσεις.
Από την λίγκα λένε ότι η μικρή καθυστέρηση προέκυψε μετά από το έγγραφο της αστυνομίας που δημιουργούσε πρόβλημα για την δεύτερη αγωνιστική, που δεν έπρεπε να πραγματοποιηθεί κοντά στις εκλογές της 6ης Μαϊου. Όπως λένε, αφού ξεπέρασαν αυτό το ζήτημα και όρισαν τους αγώνες για την Δευτέρα 7 Μαϊου όρισαν και την κλήρωση.
Θυμίζουμε ότι βάσει απόφασης διοικητικού συμβουλίου, οι τιμές των μίνι – διαρκείας θα είναι ίδιες με τις περσινές (20-25-35-50-100-120 ευρώ) με κάποιες μειώσεις σε συγκεκριμένες θύρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου