Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

“Μόνο νίκες μέχρι το τέλος”

Με την προσοχή στραμμένη στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα το σύνολο των παικτών του ΠΑΟΚ επέστρεψε χθες στις προπονήσεις. Πριν από την έναρξη, πάντως, της απογευματινής, ο Λάσλο Μπόλονι προχώρησε σε μια σύντομη κριτική της απόδοσης που είχαν οι παίκτες του στο ματς της περασμένης Κυριακής εναντίον του Παναιτωλικού. Αρχικά, ο Ρουμάνος τεχνικός εξέφρασε, όπως είχε κάνει και στις δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο, τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ.
“Μου άρεσε η αντίδρασή σας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε ακόμη περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, προκειμένου να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Θα είναι πολύ θετικό αν καταφέρουμε να πετύχουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος”, συμπλήρωσε ο Μπόλονι, απευθυνόμενος στους παίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου