Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

“Βγάλτε ψυχή και πάθος!”

Δεν ήταν ΠΑΟΚ αυτός που είδαμε στο Αγρίνιο και αυτό το παραδέχονται και οι πρωταγωνιστές. Οι οποίοι οφείλουν να καταβάλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες. Διότι τα αποτελέσματα με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό, μόνο θλίψη και προβληματισμό δημιουργούν.
Χθες ο Τσιρίλο έστειλε το μήνυμα της ανάκαμψης, το οποίο είναι αναγκαίο για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και εκεί, στο μίνι πρωτάθλημα, να διεκδικήσει τη μέγιστη διάκριση.
Ο Ιταλός αμυντικός είπε αρχικά για το γκολ που πέτυχε: “Το γκολ το αφιερώνω στη σύζυγό του, τη Ελένη και την κόρη μας. Είναι οι άνθρωποι που με αγαπούν και τους λατρεύω και μου δίνουν πολύ μεγάλη δύναμη για να προσφέρω. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ισοφαρίσαμε γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα ήταν άσχημα”.
Ο Τσιρίλο πανηγύρισε πολύ έντονα το γκολ και με τον τσαμπουκά του και τη δύναμη ψυχής του δείχνει πως υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που έχουν τα ψυχικά αποθέματα για την αντεπίθεση διαρκείας που είναι απαραίτητη να γίνει από εδώ και στο εξής. Ο Μπρούνο είπε ακόμη: “Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι είναι πικραμένοι με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση, είναι να προσπαθήσουμε περισσότερο. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η πορεία μας στο πρόσφατο παρελθόν με τις επιτυχίες επί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αυτό αποδεικνύουν. Ο βασικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και αυτό πρέπει να γίνει στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Κέρκυρα. Γενικά θα πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, για να συγκεντρώσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Και με αυτόν τον τρόπο, να μπούμε στα πλέι οφ και εκεί να έχουμε ένα συγκεκριμένο στόχο. Πρέπει να βγάλουμε τα ψυχικά μας αποθέματα για να τα καταφέρουμε”.
Πρόσθεσε ακόμη ο Ιταλός αμυντικός: “Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Το βασικό είναι να πάρουμε μπροστά και να μην σταματήσουμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία”.
Ο Τσιρίλο πέτυχε προχθές το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Θα προτιμούσε να συνδυαστεί αυτό το γκολ με μία νίκη, όμως αυτό ελπίζει να συμβεί στο άμεσο μέλλον.
Στις 29 Αυγούστου του 2010 είχε σκοράρει σε επίσημο παιχνίδι τελευταία φορά. Το προχθεσινό ήταν το 4ο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου