Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Oλοι μαζί μία γροθιά!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ήταν αυτός, που πήρε την πρωτοβουλία και ενημέρωσε από νωρίς τα στελέχη της ομάδας για το δείπνο στην ταβέρνα που διατηρεί στην Πολίχνη, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ Στέφανος Σαράτσης.
Ο Βρύζας αντιλήφθηκε ότι οι δύο τελευταίες εμφανίσεις προκάλεσαν έναν αρκετά μεγάλο προβληματισμό γύρω από την πορεία του Δικεφάλου και σκέφτηκε ότι χρειάζεται συσπείρωση στο εσωτερικό της ομάδας. Τι καλύτερο λοιπόν να δειπνήσουν όλοι μαζί και να έρθουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. 

Το χάρηκαν παίκτες και τεχνικό τιμ
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάθισαν παρέες – παρέες, ανάλογα και με τις ηλικίες ή με τις φιλίες που έχει ο καθένας, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ο τεχνικός διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης τα έλεγε με τον Λάσλο Μπόλονι, ενώ στις φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνετε και τα μέλη του τεχνικού τιμ παρουσία και του γενικού αρχηγού Κώστα Ιωσηφίδη.
Πάντως, είναι γεγονός ότι παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ χάρηκαν αυτή τη βραδιά και την Κυριακή στην Κέρκυρα θα τα δώσουν όλα για την επιστροφή στις νίκες.
 Η διοίκηση πιο κοντά στην ομάδα
Στο παρελθόν έχουν γίνει πολλά γεύματα και δείπνα στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Η ιδιαιτερότητα της χθεσινής βραδιάς στην Πολίχνη, ήταν το γεγονός ότι στο δείπνο βρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με όλα τα μέλη του να δίνουν το παρών τους.
Η κίνηση αυτή μπορεί να εκληφθεί και ως μήνυμα στήριξης προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Μήνυμα, ότι είναι κοντά τους ακόμα και σε περιόδους που δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ο στόχος φυσικά είναι ν’ αφήσουν όλοι πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, για να επικεντρωθούν στη δύσκολη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου