Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

«Περνάμε μίνι κρίση»


ΤΑ “ΓΙΟΥΧΑ” ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
Μπορεί η αποστολή του ΠΑΟΚ να πήγε και να έφυγε στο γήπεδο του Περιστερίου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να πει κάποιος ότι αγωνίστηκε σε φιλική έδρα, απέχει πολύ. Οταν βγήκε για ζέσταμα η ομάδα από την κεντρική θύρα (απέναντι από τα επίσημα) ακούστηκαν πολλά “γαλλικά” από τους οπαδούς του Ατρομήτου, οι οποίοι μπορεί να χειροκρότησαν τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του όταν πήγαν προς τον πάγκο, αλλά στη συνέχεια αντιμετωπίστηκαν ως αντίπαλοι. Οι ίδιες αποδοκιμασίες ακούγονταν και σε επιμέρους φάσεις του αγώνα.

Δεν έψαχναν για δικαιολογίες οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο Περιστέρι. Η κακή εμφάνιση της ομάδας και το γεγονός ότι απείλησαν ελάχιστα την εστία του Ιτάνζ άλλωστε, δεν τους άφηνε κανένα περιθώριο. Ο Απόστολος Γιάννου παραδέχθηκε ότι υπάρχει κρίση.
Το “καγκουρό” του ΠΑΟΚ, όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανθρακικό, αγωνίστηκε χθες στο Περιστέρι ως αλλαγή. Στην αρχική του εκτίμηση για το παιχνίδι είπε: “Νομίζω πως δεν ήμασταν και πάλι καλοί, ο Ατρόμητος βρέθηκε σε καλύτερη μέρα από μας, γι’ αυτό και έκανε πιο πολλές ευκαιρίες. Εμείς ενώ κρατούσαμε την μπάλα και είχαμε την κατοχή σε μεγάλα διαστήματα, ήμασταν ακίνδυνοι”.
Σχετικά με τα αίτια της κακής εμφάνισης τόνισε ότι: “Τα αίτια θα τα δούμε μέσα στην εβδομάδα, να δούμε ποια είναι τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε”, ενώ για το αν στοίχισαν οι απουσίες βασικών παικτών εξήγησε: “Οι απουσίες παίζουν μεγάλο ρόλο, αλλά δεν μπορεί ν’ αποτελούν δικαιολογία. Θέλαμε τη νίκη δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα μπορούσαμε και ο Ατρόμητος κέρδισε δίκαια”.
Στην ερώτηση αν όλη αυτή η εικόνα δημιουργεί μία μίνι κρίση στην ομάδα, ο Απόστολος Γιάννου συμφώνησε: “Νομίζω πως ναι. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε, να δούμε ποια είναι τα λάθη μας και τι είναι αυτό που δεν μας βοηθάει να παίξουμε καλά. Δεν παίξαμε καλά και τελικά το πληρώσαμε προς το τέλος με το γκολ που δεχτήκαμε. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες”.
Στο τέλος, ο 22χρονος επιθετικός σημείωσε κάτι ιδιαίτερα διδακτικό για την πορεία της ομάδας: “Το πιο σημαντικό είναι ότι, όχι μόνο χάσαμε, αλλά το κάναμε με άσχημο τρόπο. Ημασταν ακίνδυνοι, δεν είχαμε ευκαιρίες σημαντικές και αυτό μας υποχρεώνει να κοιτάξουμε πώς θα διορθώσουμε τα πράγματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου