Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

«Βελτίωση σε όλα τα επίπεδα»

Απογοήτευση και προβληματισμός. Αυτά τα δύο συναισθήματα κυριαρχούσαν στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του ν’ αντιλαμβάνονται την κακή εμφάνιση που έκαναν και το γεγονός ότι έπαιξαν με την φωτιά και στο τέλος κάηκαν.
Ακόμα και η πρώτη εμφάνιση του Λίαμ Λόρενς στο ελληνικό πρωτάθλημα, δε στάθηκε ικανή ν’ αλλάξει τα δεδομένα στο οργανωτικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι ο Ιρλανδός μαζί με τον Φωτάκη και τον Βιβιάν ήταν οι τρεις πιο έμπειροι παίκτες της χθεσινής ενδεκάδας του Δικέφαλου στο Περιστέρι.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λίαμ Λόρενς ρωτήθηκε γιατί δεν πήγε καλά για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι και ο Ιρλανδός απάντησε: “Δεν παίξαμε καθόλου καλά και κυρίως όπως θα μπορούσαμε να παίξουμε. Δεν σκοράραμε και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε στο επόμενο παιχνίδι που θα γίνει σε δύο εβδομάδες. Εχουμε μπροστά μας ένα διάστημα δεκαπέντε ημερών στο οποίο θα πρέπει να δουλέψουμε. Πρέπει να αναδιοργανωθούμε σε όλους τους τομείς και φυσικά να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε”.
“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ”
Οι απουσίες βασικών παικτών όπως ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Κοστίν Λάζαρ είναι σίγουρο ότι μείωσαν την ποιότητα στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και τελικά, η ομάδα πλήρωσε την απειρία της. Ο Λίαμ Λόρενς ρωτήθηκε φυσικά για το αν επηρέασαν τόσο πολύ την απόδοση του ΠΑΟΚ, οι απουσίες βασικών παικτών. Ο 30χρονος παίκτης τόνισε: “Οταν χάνεις καλούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία, τότε είναι πολύ σημαντικό θέμα και εννοείται ότι στοιχίζουν στην ομάδα. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία σε καμία περίπτωση. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Σήμερα ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ικανοποιημένος. Πολύ απλά γιατί περίμενα πως η πρώτη μου εμφάνιση θα συνοδευόταν από μία νίκη, κάτι που τελικά δεν συνέβη”.
Αυτά τόνισε ο Λίαμ Λόρενς, από τον οποίο είναι βέβαιο ότι και ο Γιώργος Δώνης περίμενε πολλά περισσότερα στο χθεσινό ματς. Ο Λόρενς ήθελε να προσφέρει, τελικά όμως κατάφερε πολύ λίγα πράγματα…
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ… ΠΕΝΤΑΔΑ
Ο Νίκος Λαζαρίδης αποδεικνύεται δήμιος του ΠΑΟΚ, αφού και πάλι σκόραρε εναντίον του. Στις δηλώσεις του τόνισε: “Είχαμε απέναντι μία δουλεμένη ομάδα που ήξερε τι ζητούσε, εμείς όμως ήμασταν προετοιμασμένοι. Ημασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε φάσεις και πήραμε τρεις βαθμούς που θα μας χρειαστούν.
Για τον στόχο του Ατρόμητου είπε: “Ο στόχος μας φέτος είναι να κάνουμε όσες πιο πολλές νίκες μπορούμε. Και με την Νιούκαστλ αξίζαμε κάτι παραπάνω, αλλά η τύχη και ο διαιτητής δεν μας βοήθησαν. Η ομάδα δημιουργεί φάσεις και αυτό είναι καλό για τον κόσμο που μας βλέπει. Η χρονιά μόλις έχει ξεκινήσει, ήδη κάναμε το 2 στα 2, θέλουμε την πεντάδα έχουμε τα φόντα και αν έχουμε και την τύχη πιστεύω να τα καταφέρουμε”.
ΜΠΕΛΙΤΣ: «ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ»
Ο Σέρβος μέσος του Ατρομήτου Νίκολας Μπέλιτς σημείωσε: “Ήταν πρώτο ματς στο γήπεδο μας, αντιμετωπίσαμε μία δύσκολη και μεγάλη ομάδα που είχε την κατοχή, αλλά δεν μας απείλησε. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε προς το τέλος και να κερδίσουμε. Πρέπει να παραμείνουμε με την ίδια νοοτροπία και στη συνέχεια”.
Σχετικά με τον ίδιο επισήμανε: “Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη, δεν άξιζα ορισμένα πράγματα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Επέστρεψα και ο κύριος Μπάγεβιτς μου έδωσε την ευκαιρία ν’ αποδείξω ότι αξίζω και υπόσχομαι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Από την αρχή σε φιλικά κι επίσημα έχουμε χάσει ένα μόνο ματς και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου