Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

«Δεν είμαστε καλά, πρέπει να διορθώσουμε πολλά»

Ο Γιωργος Δώνης στις πρώτες δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι και την ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από τον Ατρόμητο, παραδέχθηκε ότι ο Δικέφαλος δεν είναι καλά, έχει προβλήματα και πρέπει η ομάδα να δουλέψει για να διορθώσει τα πράγματα.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: «Ο Ατρόμητος ήταν πιο απειλητικός. Εμείς έχουμε προβλήματα και δεν είμαστε καλά. Πρέπει να δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω στα προβλήματά μας για να διορθώσουμε τα πράγματα».
Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης, τόνισε ότι όταν λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως αυτοί που έλλειπαν στο ματς με τον Ατρόμητο Δικέφαλος είναι ομάδα χωρίς προσωπικότητα, ενώ δεν έκρυψε ότι κάποιοι παίκτες δεν αντέχουν την πίεση.
Αναλυτικά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε:
«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας, αλλά νομίζω ότι μετά από κάποια παιχνίδια, πρέπει κι εμείς να γίνουμε περισσότερο ρεαλιστές. Να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα μέσα στην ομάδα, αξιολογώντας την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσεις σε ποιο σημείο είσαι, για να χτίσεις και να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις.
Μπορώ να καταλάβω από τη συμπεριφορά μας στον αγωνιστικό χώρο, κάποια σοβαρά πράγματα για την ομάδα. Είναι φανερό ότι τις απουσίες των συγκεκριμένων παικτών, υπάρχει έλλειψη προσωπικότητας κι αυτό θα παρασύρει και τους υπόλοιπους, και κυρίως τους νέους, που θέλουμε να βάλουμε στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου