Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

«Να επιστρέψουμε στις νίκες με την Τρίπολη…»

Ο Αλέξης Αποστολόπουλος μιλώντας μετά από την ήττα από τον Ατρόμητο τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δουλέψει σκληρά στη διακοπή του πρωταθλήματος και να επιστρέψει στις νίκες στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Αρχικά τόνισε:
«Στην αρχή είχαμε εμείς κατοχή, αλλά μας έλειψε κάποια μεγάλη φάση. Ούτε ο Ατρόμητος όμως είχε ευκαιρίες. Από ένα φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο δυνατοί στην άμυνά μας και δεχτήκαμε ένα γκολ, το οποίο μας στοίχισε την ήττα…»
Τι δεν πήγε καλά για τον ΠΑΟΚ;
«Μετά το ματς με τη Ραπίντ στη Βιέννη ήμασταν και επηρεασμένοι και από τον αποκλεισμό. Δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε τον Ατρόμητο. Το μόνο καλό είναι ότι ακολουθεί η διακοπή, για να δουλέψουμε με τις αδυναμίες μας και να κερδίσουμε την Τρίπολη όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα».
Σε ερώτηση για το αν στοιχίζουν οι απουσίες στον ΠΑΟΚ και μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία ο Αποστολόπουλος είπε:
«Ο ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχει καλές αλλαγές στη θέση κάποιων βασικών. Ίσως έπαιξε ρόλο όχι όμως το σημαντικότερο».
Τέλος για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί είπε:
«Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε δυνατοί και να πάρουμε το τρίποντο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μετά από τη διακοπή, γιατί μας έχει μείνει μόνο το πρωτάθλημα μετά από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου