Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΠΑΟΚ- Καρπάτι Λβιβ 2-0 (Τελικό)


Αποστολή εξετελέσθη. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει 2-0 της Καρπάτι Λβιβ και να πάρει "κεφάλι" στην υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του Εuropa League. Τα γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Αθανασιάδης στο 15΄ και ο Λίνο στο 56'.


93' Λήξη της αναμέτρησης.

90' Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90' Αθανασιάδης και Βιεϊρίνια κάνουν το 1-2, ο Πορτογάλος βρίσκει χώρο για το σουτ, το κάνει αλλά ο γκολκίπερ των Ουκρανών διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

86' Καλή ευκαιρία για τους Ουκρανούς με τον Χολόντιουκ να εκτελεί δυνατά το φάουλ που κέρδισε, αλλά ο Κρέσιτς έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.

86' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπαλάφας μπαίνει στην θέση του Αρίας.

80' Ακόμα μια καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

75’ Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

72’ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Λαζάρ ο Γεωργιάδης.

64’ Αλλαγή για την Καρπάτι. Στη θέση του Κριστομπάλ ο Βορόνκοφ.

58’ Αλλαγή για την Καρπάτι. Στη θέση του Ζεζνόφ ο Πατσέκο.

56’ ΓΚΟΛ 2-0 ο ΠΑΟΚ. Ο Λίνο με ένα πολύ δυνατό και διαγώνιο σουτ –εντός περιοχής και αριστερά- διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

55΄Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια που δοκίμασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Τλούμπακ απέκρουσε την μπάλα.

46' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Κοντρέρας ο Μαλεζάς.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.

45'+3' Τέλος πρώτου μέρους.

45+2' Κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία.

45+1’ Πολύ μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια, ο Τλούμπακ απέκρουσε χωρίς πρόβλημα την μπάλα.

41’ Σουτ του Βιεϊρίνια, η μπάλα στην αγκαλιά του Τλούμπακ.

39’ Γκολ που δεν μέτρησε ποτέ για την Καρπάτι. Ο Λούκας επωφελήθηκε από τις κόντρες βρέθηκε απέναντι από τον Κρέσιτς κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ, καθώς θεώρησε ότι ο επιθετικός των φιλοξενούμενων κατέβασε την μπάλα με το χέρι και του έδειξε την κίτρινη κάρτα. Όπως φάνηκε από το ριπλέι ο διαιτητής είχε δίκιο…

29’ Καλή σέντρα- σουτ του Λίνο, η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί «γάμα» της εστίας της ουκρανικής ομάδας.

26’ Ο Ζένιοφ, ο οποίος είναι πολύ γρήγορος, βγήκε στην αντεπίθεση και δέχθηκε ένα άτσαλο μαρκάρισμα από τον Τσιρίλο μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

22’ Ευκαιρία για την Καρπάτι με τον Λούκας, ο οποίος πέρασε τον Λίνο και με εξουδετερωμένο τον Κρέσιτς σούταρε άουτ.

22’ Μακρινό σουτ του Λαζάρ, η μπάλα πέρασε άουτ.

15’ ΓΚΟΛ 1-0 ο ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία έβγαλε από αριστερά τη σέντρα για τον Αθανασιάδη και ο νεαρός επιθετικός του "Δικεφάλου", πηδώντας ανάμεσα σε δύο αμυντικούς της Καρπάτι, πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Η μπάλα βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι κι έπειτα έσκασε μέσα από τη γραμμή.

8’ Τεράστια ευκαιρία για την Καρπάτι… Έπειτα από μία φάση διαρκείας στην περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα έφτασε στον Χολοντιούκ, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο… ήρωας Κοντρέρας έδιωξε την μπάλα με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.

1’ Έναρξη της αναμέτρησης

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Ετο, Τσιρίλο, Κοντρέρας (46' Μαλεζάς), Λίνο, Αρίας (86' Μπαλάφας), Γκαρσία, Λαζάρ (72' Γεωργιάδης), Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς.

Καρπάτι Λβιβ (Όλεγκ Κονόνοφ): Τλούμπακ, Οστσίπο, Γκόμεζ, Μπάλαζιτς, Φεντέτσκι, Χολόντιουκ, Κουντόμπιακ, Κριστόμπαλ (64' Βορόνκοφ), Ζένιοφ (58' Πατσέκο), Τκάτσουκ, Λούκας.

Στον πάγκο: Μπογκαντίνοφ, Γκόντγουϊν, Πετρίφσκι, Μάρτινιουκ, Κραβτσένκο


Τον τίτλο του φαβορί με τον οποίο χρίστηκε από την κλήρωση καλείται να επιβεβαιώσει απόψε κόντρα στην Καρπάτι Λβιβ ο ΠΑΟΚ (21:00, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). Με ενδεκάδα… Βαλερένγκα και μοναδική αλλαγή τον Κοντρέρας θα παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Λάζλο Μπόλονι, σε μία Τούμπα που αναμένεται να είναι κατάμεστη.

Κόντρα σε μία ομάδα δεύτερης ταχύτητας, ο ΠΑΟΚ έχει να φοβηθεί μόνο τον κακό του εαυτό για να μην μπει στους ομίλους του Europa League για τρίτη συνεχή χρονιά. Μετά την περσινή πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ, το εμπόδιο της ουκρανικής ομάδας φαντάζει αρκετά χαμηλό και με ένα καλό σκορ στην «καυτή» Τούμπα που θα είναι κατακλυσμένη από 25.000 οπαδούς των Θεσσαλονικέων, όλα θα γίνουν πιο απλά στη ρεβάνς.

Ο Λάζλο Μπόλονι, παρά το γεγονός ότι θέλει η ομάδα του να παίζει επιθετικά, δεν πρόκειται να κάνει πειράματα σε συστήματα, σε αγώνες νοκ-άουτ που κρίνουν πολλά. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε στη ρεβάνς με τη Βαλερένγκα, έχοντας ως μοναδική αλλαγή τον Πάμπλο Κοντρέρας. Στο 4-2-3-1 του «Δικεφάλου του Βορρά» θα ξεκινήσουν, όπως όλα δείχνουν οι Κρέσιτς στο τέρμα, Ετό-Κοντρέρας-Τσιρίλο-Λίνο, στην άμυνα, Αρίας-Γκαρσία αμυντικά χαφ, Φωτάκης δεξιά, Βιεϊρίνια αριστερά και Λαζάρ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου