Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

«Πιο μακριά…»


Μια καλή πορεία στο Europa League δεν πρόκειται να κάνει καλό μονάχα στα ταμεία, αλλά και στο πρεστίζ του ΠΑΟΚ. Σε τέτοια αισιοδοξεί ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος δεν περιμένει η ομάδα του να συναντήσει δυσκολίες στη ρεβάνς με την Καρπάτι στην Ουκρανία.

«Συμμετέχουμε στα πλέι οφ του Europa League και έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε πιο μακριά στη διοργάνωση», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος απέδωσε τη νίκη με 2-0 επί της Καρπάτι «στην καλή προετοιμασία που κάναμε» και στο ότι «δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα».

Οι δηλώσεις του έγιναν με αφορμή την επίσκεψη των ποδοσφαιρικών ακαδημιών από την ρουμανική πόλη Φοξάνι.

«Δέχθηκα με μεγάλη χαρά τα παιδιά. Είδαν από κοντά τους παίκτες και τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια στους προπονητές τους, που κάνουν ότι μπορούν για να ανεβάσουν την αξία του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία πρέπει να γνωρίζουν τι συμβαίνει στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Να βλέπουν με τα μάτια τους πως προπονείται μία ανδρική ομάδα.

Ήθελα να δείξω στα παιδιά πως αξίζουν να προπονούνται εκεί που καθημερινά προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ. Παίξαμε διπλό και τους έβαλα να εκτελέσουν πέναλτι. Ήταν μία υπέροχη μέρα για όλους».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου