Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Προτάθηκε ο Γιακούμπου Αϊγεγκμπένι


Τα χρήματα της διαφαινόμενης πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League μυρίστηκαν όπως φαίνεται μάνατζερ, οι οποίοι πρότειναν τον Γιακούμπου Αϊγεγκμπένι.

Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ντέιβιντ Μόγες στην Έβερτον και παραχωρείται επειδή έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και αν δεν πουληθεί τώρα θα μπορεί αν φύγει ως ελεύθερος από τον Ιανουάριο.

Βέβαια, ο 29χρονος στράικερ μόνο εύκολη περίπτωση δεν αποτελεί, αφού έχει και ο ίδιος υψηλό κασέ και οι οικονομικές απαιτήσεις των «ζαχαρωτών», είτε πρόκειται για πώληση είτε για δανεισμό είναι μεγάλες.

Ο φορ της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του πορεία από τη Ζιλ Βιθέντε, ως δανεικός από τη Τζούλιους Μπέργκερ, πριν μετακομίσει στην Μακάμπι Χάιφα. Χάποελ Κφαρ Σαμπά και Πόρτσμουθ ήταν οι επόμενοι δύο σταθμοί του ως δανεικός, πριν πάει μεταγραφεί μόνιμα στους «πομπέις». Η περιοδεία του στην Αγγλία συνεχίστηκε με τη Μίντλεσμπρο και την Έβερτον, ενώ πέρσι πήγε δανεικός Λέστερ.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου