Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ?????????????????



Σημερινό δημοσίευμα της «Εξέδρας» αναφέρει ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ για να αναλάβει την προεδρία της στην ΕΠΟ ???????????

Το ρεπορτάζ της «Εξέδρας» αναφέρει ότι η έλευση των κ.κ. Φλωρίδη και Σαχπατζίδη ανοίγει το δρόμο για την αποχώρηση του Ζαγοράκη από τον ΠΑΟΚ και την προώθησή του στην προεδρία της ΕΠΟ, καθώς είναι ένα πρόσωπο που έχει την εκτίμηση όλων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μεταξύ άλλων η «Εξέδρα» αναφέρει:
«Η πρώτη προσέγγιση στον Ζαγοράκη για θεσμικό ρόλο στο ποδόσφαιρο έγινε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Νικόλα Πατέρα. Τότε είχε απαντήσει αρνητικά. Όταν εμφανίστηκαν οι επενδυτές στην Θεσσαλονίκη, ο Ζαγοράκης κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης και θέλησε να την συνδυάσει με μια νέα εμπλοκή του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας. Με δεδομένη την επιθυμία του Σοφοκλή Πιλάβιου να αναλάβει από τον Νοέμβριο την θέση του ανώτατου πειθαρχικού επιθεωρητή της UEFA, ανοίγει ο δρόμος για την προεδρία της ΕΠΟ. Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι στις αρχές Σεπτέμβρη ο Ζαγοράκης θα αποχαιρετήσει τα διοικητικά του ΠΑΟΚ και θα επιχειρήσει να διαπιστώσει εάν μπορεί πράγματι να καταλάβει τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας...».
Πέρα από όσα αναφέρει η «Εξέδρα» ο ίδιος ο Ζαγοράκης ποτέ δεν έχει εκφράσει καμία επιθυμία να αναλάβει την προεδρία τη ΕΠΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου