Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ



Ο Λάσλο Μπόλονι έδειξε ουσιαστικά στις ασκήσεις τακτικής που έκανε, το σχήμα που θα παρατάξει αύριο στη Τούμπα. Και σε αυτό, δεν υπάρχουν εκπλήξεις.

Ο Ντάριο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια για 3η συνεχόμενη φορά, με στόχο να διασφαλίσει το μηδέν παθητικό του στις φετινές επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Αραούχο Έτο και στο αριστερό ο Ντορβαλίνο Άλβες. Στο κέντρο της άμυνας, επιστρέφει ο ηγέτης της Πάμπλο Κοντρέρας και δίπλα του θα είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Στη μεσαία γραμμή οι δύο κόφτες θα είναι οι Ντιέγκο Αρίας και Πάμπλο Γκαρσία, με τον Κοστίν Λαζάρ να είναι μπροστά τους σε έναν σαφώς πιο επιτελικό ρόλο.

Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Γιώργος Φωτάκης και αριστερά ο Άντρε Βιεϊρίνια. Στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, με τους πάντες να εύχονται να μη του συμβεί το παραμικρό γιατί η επόμενη λύση είναι ο … άγνωστος Χ.

Ο στόχος του ΠΑΟΚ στην αυριανή αναμέτρηση είναι η νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ. Θα είναι ένα παιχνίδι υπομονής, όπως σχεδόν όλα σε αυτή τη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ο Μπόλονι έχει επιστήσει την προσοχή του στους παίκτες του σε δύο στοιχεία της Καρπάτι. Τη πίεση ψηλά, στα δύο τρίτα, που ασκούν οι Ουκρανοί αλλά και τις πλαγιοκοπήσεις τους.

Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος θα προσπαθήσει να τρυπήσει την ουκρανική άμυνα και από τις πλευρές με Λίνο και Έτο, αλλά και από τον άξονα με τον Λαζάρ και έναν εκ των Αρίας – Γκαρσία που θα τον υποστηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου