Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο Γκαρσία, ο Ολίσε και ο Φωτάκης!

Σχεδόν μετά από έναν ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος, ο Πάμπλο Γκαρσία ετοιμάζεται για να πάρει φανέλα βασικού ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα το ερχόμενο Σάββατο (17.15). Ο 36χρονος μέσος έχει ολοκληρώσει το έξτρα ατομικό πρόγραμμα, που διήρκεσε δέκα ημέρες, και πλέον παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει την επανεμφάνισή του στην αρχική ενδεκάδα του Δικέφαλου μετά από τρεισήμισι μήνες. Η τελευταία φορά που ο Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 4 Νοεμβρίου 2012. Όσο για την πιο πρόσφατη παρουσία του ήταν σχεδόν πριν από ένα μήνα, στις 27 Ιανουαρίου, όταν αγωνίστηκε ως αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο του εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.
Είναι σαφές ότι μετά την αποθεραπεία του, ο Γκαρσία χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του, έτσι ώστε να βρει σταδιακά τον ρυθμό του. Και η νέα αρχή για τον Ουρουγουανό μέσο προσφέρεται να γίνει σε ένα εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος.
Το βέβαιο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τον καλό Γκαρσία, αφού με την ποιότητα και την εμπειρία του είναι ικανός να δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή της ομάδας.
ΕΚΤΟΣ Ο ΚΑΤΣΕ, ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
Όπως είναι γνωστό, από το ματς του Σαββάτου θα απουσιάσει ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος χρωστά άλλη μια αγωνιστική τιμωρίας. Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη τίθενται και πάλι οι Αθανασιάδης και Κατσικάς, αν και ο πρώτος θα χρειαστεί να λείψει από το αμέσως επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, όπου θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του (στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες έχει δηλωθεί να λείψει ως τιμωρημένος και ο Λάζαρ). Εξάλλου, σήμερα θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος πρόκειται να απουσιάσει ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ.
ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΩΤΑΚΗ
Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα (Δευτέρα 18/2) στις προπονήσεις. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 16.00 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας, οπότε και θα διαπιστωθεί η κατάσταση του Γιώργου Φωτάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο Μεσσήνιος μέσος είχε αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ, αφού δεν είχε απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στη μέση. Το πιθανότερο είναι πάντως ο Φωτάκης να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας και να υπολογίζεται ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα.
ΠΑΡΕΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ Ο ΟΛΙΣΕ
Το βέβαιο είναι ότι από την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με την Κέρκυρα θ’ απουσιάσει ο Ολίσε, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά τη θλάση που υπέστη πριν από μία εβδομάδα. Ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός θα χρειαστεί άλλες δύο εβδομάδες, προκειμένου να είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου και να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου