Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μία ακόμη απόδειξη της μετριότατης παρουσίας του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού σταδίου είναι ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ σημείωσε την χειρότερη φετινή επίδοσή του σε λάθη, αφού οι παίκτες του υπέπεσαν σε συνολικά 69, ένα περισσότερο από το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα που ήταν τα 68 του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ως προς τα εκτός έδρας παιχνίδια, η προηγούμενη χειρότερη επίδοση στα λάθη ήταν τα 51 του αγώνα της Τρίπολης με τον Αστέρα.
Να σημειωθεί ακόμη ότι αυτή ήταν η έκτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία με κεφαλιά
ΟΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡ
Ο Μπερτράν Ρομπέρ έφθασε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού σταδίου με την ΑΕΚ τις 50 συνολικά συμμετοχές του στη Σούπερ Λίγκα. Από αυτές, οι 25 είναι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και οι άλλες μισές είναι με τον Πανθρακικό, από τον οποίο ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το προπερασμένο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Ρομπέρ με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
Το αποτέλεσμα του μίνι γκάλοπ που διοργάνωσε ο ίδιος μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να έπεισε τον Μπονγκάνι Κουμάλο ότι η ισοπαλία που έφερε η ομάδα του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν ένα αποτέλεσμα, που κάθε άλλο παρά ικανοποίησε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός έθεσε το ερώτημα αν το 0-0 ήταν θετικό για τον κόσμο, λαμβάνοντας τις …αναμενόμενες απαντήσεις. “Παίζαμε με ομάδα Β' Εθνικής” ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου