Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ένας... μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ!

Στην 3ης θέση της βαθμολογίας υποχώρησε πάλι ο ΠΑΟΚ, μετά τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη που σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο της Βέροιας. Η ομάδα της Αρκαδίας εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στον αγώνα του Σαββάτου εναντίον της ΑΕΚ και πλέον φιγουράρει πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Πάντως, ο Δικέφαλος μπορεί να προσβλέπει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δεδομένου του θεωρητικά ευνοϊκού προγράμματος μέχρι το φινάλε.
Ειδικότερα, στις οχτώ αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου, ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει πέντε αγώνες στην Τούμπα και μόλις τρία παιχνίδια μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Εντός έδρας ο Δικέφαλος θα υποδεχτεί διαδοχικά την Κέρκυρα, τον Πανιώνιο, τον Παναθηναϊκό, τη Βέροια και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη, έχει να παίξει μακριά από τη Θεσσαλονίκη διαδοχικά με Πλατανιά, Ολυμπιακό και Λεβαδειακό.
Αυτό που προέχει για τον ΠΑΟΚ είναι να αξιοποιήσει σε απόλυτο βαθμό την έδρα του στα τρία ματς που ακολουθούν. Το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται την Κέρκυρα, τη μεθεπόμενη Πέμπτη φιλοξενεί τον Λεβαδειακό για το κύπελλο και τη μεθεπόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Είναι αυτονόητο ότι οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα πρέπει να κάνουν το 3Χ3, έτσι ώστε να προσθέσουν έξι βαθμούς στο ενεργητικό τους, αλλά και να κάνουν βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.
Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι, όχι μόνο να τερματίσει στη δεύτερη θέση, για λόγους ουσίας αλλά και γοήτρου, αλλά και να έχει κερδίσει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς διαφοράς από τους διώκτες του, ενόψει της μάχης που θα ακολουθήσει στη διαδικασία των πλέι οφ με έπαθλο τη θέση που οδηγεί στη συμμετοχή για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αν άρχιζαν σήμερα οι αγώνες για τα πλέι οφ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ θα είχαν από δύο βαθμούς, ο Ατρόμητος θα είχε έναν βαθμό, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα είχε κανέναν βαθμό στην ειδική βαθμολογία.
Για τον ΠΑΟΚ, βέβαια, προέχει να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του, έτσι ώστε να καταφέρει να αξιοποιήσει το θεωρητικά ευνοϊκό πρόγραμμα αγώνων, που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου