Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Έξαλλος ο Λάζαρ!

Πυρ και μανία με την διαιτησία του Αρετόπουλου ήταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα όμως οι παίκτες και το τεχνικό τιμ. Αυτός που δεν μπορούσε πάντως να χωνέψει τις αποφάσεις του διαιτητή, ήταν ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος κατά γενική παραδοχή δέχτηκε πολλές κλωτσιές στην διάρκεια του ματς.
Ο Ρουμάνος μέσος, όταν ρωτήθηκε για την απόδοση και την εικόνα της ομάδας, απάντησε: «Ειλικρινά δεν θέλω να μιλήσω γιατί αυτά που έγιναν σήμερα δεν περιγράφονται. Είμαι εκτός εαυτού». Ο Λάζαρ ήταν τρελαμένος από την αντιμετώπιση του διαιτητή, γιατί σε δύο τρεις περιπτώσεις που τον ανέτρεψαν με σκληρό τρόπο, δεν έδειξε κίτρινη κάρτα, ενώ μία φάση «σήκωνε» και κόκκινη.
Ακόμα και η φάση με τον Κάτσε, που δεν δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, δημιουργήθηκε αφού η πρώτη που είδε ήταν ανύπαρκτη, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον δύο φάσεις που θα μπορούσε να δείξει απευθείας κόκκινη σε Φούντα και Μητρόπουλο.
Επίσης, στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπουγαϊδης ή ο Κουτρουμπής, βγάζει στην κυριολεξία την φανέλα του Σίλντενφελντ μαρκάροντας τον μέσα στην περιοχή και αυτήν την φάση η Nova την έδειξε ένα και μόνο ριπλέι (για αυτό και δεν φάνηκε ποιος ακριβώς ήταν).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου