Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Το ΟΑΚΑ, ο τελικός, ο Άγγελος και ο Κάτσε...

Μετά το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο, η επόμενη επίσκεψη του Δικέφαλου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας μπορεί να είναι στον… τελικό του Κυπέλλου! Αν όλα πάνε καλά βέβαια… Για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει παίξει εκτός έδρας στο ΟΑΚΑ και με τον Παναθηναϊκό αλλά και με την ΑΕΚ, ενώ αν κάποια από τις δύο ομάδες της Αθήνας μπουν στα πλέι οφ, αυτά λογικά θα ξεκινήσουν μετά από τον τελικό του Κυπέλλου που είναι ορισμένος για τις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ (τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσαν μετά από τον τελικό…)
ΚΡΑΤΑΕΙ  ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΆΓΓΕΛΟΥ
Μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (1-0) και τις 2 εκτός έδρας ισοπαλίες με Άρη (2-2) και ΑΕΚ (0-0) ο φετινός ΠΑΟΚ του Γιώργου Δώνη έχασε κάθε πιθανότητα να σπάσει το ρεκόρ του Άγγελου Αναστασιάδη στον Δικέφαλο για την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή. Πριν από αυτά τα 3 ματς ο ΠΑΟΚ είχε μαζέψει 15 βαθμούς εκτός έδρας και είχε άλλα 6 παιχνίδια μακριά από την Τούμπα στα οποία χρειάζονταν 13 βαθμούς για να σπάσει το ρεκόρ του Αναστασιάδη ο οποίος είχε μαζέψει 27 βαθμούς εκτός Τούμπας τη σεζόν 2003-04. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει 17 βαθμούς εκτός έδρας αλλά μένουν μόλις 3 ματς εκτός…
ΗΤΑΝ ΜΗΔΕΝ Σ’ ΟΛΑ
Το προχθεσινό ματς με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο ήταν το όγδοο στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, στο οποίο δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Από την άλλη, ήταν το ένατο παιχνίδι, στο οποίο κράτησε ανέπαφη την εστία του. Σε κάθε περίπτωση, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δε θα έχουν να θυμούνται σχεδόν τίποτα από την προχθεσινή αναμέτρηση με την Ενωση.
ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ
Επειδή πολλά ακούστηκαν για τον Κάτσε και αν έπρεπε να αποβληθεί στο ΟΑΚΑ, ο Γιώργος Τσακίρης, ίσως ο κορυφαίος ρεπόρτερ της ΑΕΚ γράφοντας στο “gazzetta.gr” το είδε κάπως αλλιώς. Στάθηκε σωστά στο ότι δεν έπρεπε να του δοθεί η πρώτη κίτρινη!
“ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ…”
Ο Γιώργος Τσακίρης (που είναι ΑΕΚτσής) έγραψε: “Πολύ κουβέντα έγινε και φαντάζομαι όλοι θα το σκέφτεστε (ΑΕΚτσήδες, ή ΠΑΟΚτσήδες) σχετικά με το αν έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κάτσε. Δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση και δεν το κάνω γιατί θέλω να τα ‘χω καλά με τους ΠΑΟΚτσήδες. Αλλά εκτιμώ πως η πρώτη κίτρινη που του δείχνει ο Αρετόπουλος είναι πολύ αυστηρή για το μαρκάρισμά του, άρα δεν μπορώ να γίνω αυτό που σιχαίνομαι και να ζητήσω δεύτερη σε μαρκάρισμα που προφανώς μπορεί και να δοθεί”.
Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ
Την προηγούμενη εβδομάδα όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδιναν μέτρα για τα νέα κοστούμια που τους ετοιμάζει η ΠΑΕ, έβαζαν όλοι υπογραφές και σε δύο φανέλες της ομάδας. Η μία ήταν του Γκαρσία. Η άλλη; Του Βιεϊρίνια! Κι ας έχει φύγει εδώ κι ένα χρόνο…
EΜΕΙΝΑΝ ΑΘΗΝΑ ΔΩΝΗΣ - ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
Ο Γιώργος Δώνης έγινε ξανά κάτοικος Θεσσαλονίκης το περασμένο καλοκαίρι. Ο Κώστας Κατσουράνης εγκαταστάθηκε το Δεκέμβριο. Φυσικά δεν έκοψαν τους δεσμούς τους με την Αθήνα. Και οι δύο εκμεταλλεύτηκαν το χθεσινό ρεπό και έμειναν στην πρωτεύουσα από το βράδυ του Σαββάτου για να έρθουν σε επαφή με δικούς τους ανθρώπους. Από σήμερα όμως επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς αρχίζει η προετοιμασία για το ματς με την Κέρκυρα στην Τούμπα που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο…
ΞΑΝΑ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ
Με τη συμπλήρωση σχεδόν ενός μήνα από την τελευταία του παρουσία στην Τούμπα, ο Γιάννης Παπακώστας θα εμφανιστεί και πάλι στην έδρα του ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο. Ο Ελληνας τεχνικός είχε καθίσει στον πάγκο της Καλλιθέας στις 24 Ιανουαρίου για τον αγώνα ρεβάνς Κυπέλλου, στον οποίο γνώρισε… πανηγυρικό αποκλεισμό και ήττα με 6-0. Πλέον, ως προπονητής της Κέρκυρας, ελπίζει τουλάχιστον να μην γνωρίσει άλλη συντριβή και να καταφέρει η ομάδα του να “κλέψει” κάτι από το ματς του Σαββάτου.
Ο ΜΕΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, Ο ΔΕ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Δεν τέθηκαν τελικά αντιμέτωποι στην προχθεσινή αναμέτρηση μεταξύ της Κέρκυρας και του Πανιωνίου ο Δημήτρης Στάμου και ο Κώστας Παναγιωτούδης, δύο από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που παραχωρήθηκαν δανεικοί τον προηγούμενο μήνα. Ο μεν Στάμου ήταν εκτός αποστολής για τους Φαίακες, ο δε Παναγιωτούδης ακολούθησε την αποστολή του Πανιωνίου στο νησί της Κέρκυρας, ωστόσο παρέμεινε στον πάγκο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΕΡΙ ΕΝΤΟΣ
Τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο γήπεδο της Τούμπας περιμένουν τον ΠΑΟΚ, αφού μεταξύ των δύο αγώνων για το πρωτάθλημα κόντρα σε Κέρκυρα και Πανιώνιο μεσολαβεί και ο πρώτος προημιτελικός αγώνας για το κύπελλο Ελλάδας εναντίον του Λεβαδειακού. Πάντως, στην περσινή σεζόν είχε δώσει μέχρι και τέσσερα σερί εντός έδρας ματς, και μάλιστα σε διάστημα μόλις έντεκα ημερών, από τις 15 Ιανουαρίου 2012 μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2012. Η αρχή έγινε με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα, οπότε και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1. Το δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι ήταν με την ΑΕΚ για το κύπελλο, στο οποίο ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε επίσης νικητής με σκορ 2-0. Το τρίτο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι ήταν για τη Σούπερ Λίγκα με τον Πανιώνιο, στο οποίο ο Δικέφαλος υπερίσχυσε της ομάδας της Νέας Σμύρνης με σκορ 1-0. Το τέταρτο ματς, όμως, και τελευταίο στη σειρά των συνεχόμενων αγώνων στην Τούμπα ήταν μοιραίο για τον ΠΑΟΚ, αφού υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Ατρόμητο στην παράταση με 2-1 (κανονικός αγώνας 1-1) και έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου