Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

«Δύο στοιχεία για τη νίκη»

Ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στις νίκες, σύμφωνα με τον Γιώργο Κατσικά. Ο νεαρός αμυντικός σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Novasports, τόνισε: “Ο φιλικός αγώνας με τον Πανσερραϊκό μας βοήθησε ν’ ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Ελπίζω να βρούμε το δρόμο μας και στους αγώνες πρωταθλήματος. Σίγουρα η αυτοπεποίθησή μας θα πρέπει ν’ ανέβει λίγο παραπάνω και ο ενθουσιασμός έτσι, ώστε να μπορούμε ν’ αποδώσουμε πιο καλά μέσα στο γήπεδο.
Το έχω ξαναπεί ότι η ομάδα είναι νέα και αυτό που μας λείπει τώρα στο πρωτάθλημα δεν μας έλειπε στην αρχή της προετοιμασίας. Δηλαδή... ο ενθουσιασμός. Μ’ αυτόν το σκοπό μπήκαμε μέσα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, να κερδίζουμε βέβαια, αν και μας έλειπε ο ενθουσιασμός, προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, άσχετα αν δεν τα καταφέραμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι”.
Για τον αγώνα με τον Αστέρα, ο Κατσικάς ανέφερε: “Έπειτα από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και το χαμένο ματς στο Περιστέρι σίγουρα θέλουμε - όσο πιο γρήγορα γίνεται – να επιστρέψουμε στις νίκες αρχής γενομένης με τον Αστέρα Τρίπολης. Σίγουρα τον έχω παρακολουθήσει στα δυο πρώτα ματς που έχει δώσει. Φάνηκε ότι είναι μια σφιχτή ομάδα, δουλεμένη καλά και ως επί το πλείστον είναι η ίδια ομάδα όπως πέρυσι. Γι αυτό και πρέπει να δώσουμε βάση πιο πολύ στον αντίπαλό μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου