Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Με τον Λόρενς στην επίθεση για τη νίκη

Η διακοπή του πρωταθλήματος ανήκει πλέον στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ, που επιστρέφει σήμερα στην Τούμπα μετά από περίπου είκοσι μέρες, φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης φιλοδοξώντας να επιστρέψει στις νίκες για το πρωτάθλημα. Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στην Τούμπα υπό βροχή, μ’ ένα χαλάρωμα των παικτών που είχε επιλέξει ο Γιώργος Δώνης από την Παρασκευή.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΜΠΕΡ…
Το ευχάριστο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, είναι το γεγονός ότι μετά τους Φωτάκη και Γεωργιάδη, είδε και τον Μπερτράν Ρομπέρ να γυμνάζεται χωρίς ενοχλήσεις (ο Γάλλος είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της Παρασκευής), με αποτέλεσμα να τον πάρει κανονικά στο ξενοδοχείο.
Ο Γιώργος Δώνης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του μέχρι το τέλος και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έκανε οικογενειακό διπλό καμία μέρα για να δείξει τις προθέσεις του. Απλά, μέσα από τις ασκήσεις τακτικής φανέρωσε μία σαφέστατη διάθεση να χρησιμοποιήσει σήμερα τον Λίαμ Λόρενς στην επίθεση, με τον Ιρλανδό να είναι ο παρτενέρ του Κλάους Αθανασιάδη.
ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΧΗΜΑ
Από εκεί και πέρα, το πιθανότερο σχήμα του ΠΑΟΚ σε διάταξη 4-4-2 είναι με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Κουμάλο και Κατσικά στόπερ (μαζί δεν έχουν γνωρίσει την ήττα!), δεξιά τον Ετό που είναι καλά και αριστερά τον Σταφυλίδη. Στον άξονα, όλα δείχνουν ότι ο Λάζαρ θα πλαισιωθεί από τον Κάτσε, δεξί χαφ θα παίξει ο Φωτάκης, αριστερό ο Γεωργιάδης και επιθετικό δίδυμο οι Αθανασιάδης και Λόρενς.
Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα να ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Ρομπέρ (σε αυτήν την περίπτωση θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Γεωργιάδης ή ο Φωτάκης), ενώ στο μυαλό του Δώνη βρίσκεται πάντα και ο Αλβες Λίνο. Θυμίζουμε ότι ο Δώνης δεν υπολογίζει στην βοήθεια των τραυματιών Γκαρσία, Σαλπιγγίδη και Βιβιάν, οι οποίοι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία.
Την ώρα που η αποστολή έφτανε στο ξενοδοχείο, τελείωνε το ματς του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή. Ολοι σχολίαζαν ότι το 1-0 του Πανθρακικού είναι καλό για τον ΠΑΟΚ, αρκεί φυσικά να κερδίσει σήμερα η ομάδα. Αν τα καταφέρει, τότε από την 3η αγωνιστική θα πάει στο +4 από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι και ένας από τους βασικούς αντιπάλους.
ΕΙΔΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΒΡΥΖΑΣ
Ο Λόρενς θα σηκώσει το επιθετικό βάρος του ΠΑΟΚ σήμερα, μαζί με τον πρώτο του σκόρερ Στέφανο Αθανασιάδη. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά από τις 09.00’ μέχρι την σέντρα του ματς, ενώ τη χθεσινή προπόνηση παρακολούθησε και ο Ζήσης Βρύζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου