Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Στην Εθνική Μέσω του ΠΑΟΚ

Η παρουσία του στα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ από την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας, βοήθησε τον Νοτιοαφρικανό Κουμάλο να αυξήσει τους ρυθμούς του. Και με τη συνεχή του παρουσία, όπως ο ίδιος διαπιστώνει, βοηθήθηκε ώστε να κληθεί στην εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής.
Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε σε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης για την παρουσία του στην Εθνική, τόνισε πως έχει προσαρμοστεί σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που είχε συνηθίσει.
Ο Νοτιοφρικανός αμυντικός αναμένεται να διεκδικήσει θέση στη βασική ενδεκάδα του Δικέφαλου στο αυριανό  παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, παρά το γεγονός ότι έφθασε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη μετά από ένα πολύωρο ταξίδι επιστροφής από τη Νότιο Αφρική όπου βρισκόταν.
Ο Κουμάλο μίλησε σε ξένη ιστοσελίδα και προχώρησε στη διαπίστωση πως πατά πολύ γερά στα πόδια του. Ο Κουμάλο μίλησε στην ιστοσελίδα “thenewage.co.za” και στις δηλώσεις του υποστήριξε:

“Νιώθω ότι πατάω καλύτερα στα πόδια μου στο νέο μου περιβάλλον με τον ΠΑΟΚ. Και η συνεχής παρουσία μου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με βοήθησε να κληθώ και στην εθνική μου ομάδα. Το κλίμα στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικό τόσο από αυτό της Νοτίου Αφρικής, όσο κι από αυτό της Αγγλίας, αλλά απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Είναι μια καλή εμπειρία για μένα τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου, μια εμπειρία που με βοηθάει να οικοδομήσω καλύτερο χαρακτήρα”.

- Το πρωτάθλημα ή το στιλ του παιχνιδιού στην Ελλάδα είναι διαφορετικό από ό,τι είχες συνηθίσει στην Αγγλία;
“Το ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό στην Ελλάδα σε σχέση με την Αγγλία ή ακόμη και τη Νότιο Αφρική. Το στιλ τού ποδοσφαίρου εδώ στην Ελλάδα, ο ρυθμός του παιχνιδιού και το περιβάλλον, όλα είναι διαφορετικά. Όμως πιστεύω ότι έχω προσαρμοστεί, απολαμβάνω το ποδόσφαιρό μου και το πιο σημαντικό είναι ότι παίζω κάθε εβδομάδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου