Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Νέοι τεσσάρων… αστέρων!


Η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-1 του Αστέρα Τρίπολης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ20.
Το παιχνίδι έγινε στη Λητή και οι νεαροί παίκτες του Κυριάκου Αλεξανδρίδη αφού έχασαν πάνω από 10 καλές ευκαιρίες ξέσπασαν στα τελευταία 15 λεπτά όταν πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ που οδήγησαν στη νίκη.
Στο 75’ ο Δεμηρτζόγλου έκανε το 1-0, στο 84’ ο Αστέρας Τρίπολής ισοφάρισε με τον Κατσαρό, αλλά η απάντηση ήταν άμεση από τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο πεντέλεπτο του αγώνα. Ο Παναγιωτούδη έκανε το 2-1 στο 86’, ο Γεωργιάδης ανέβασε το σκορ στο 3-1 στο 88’ και ο Δεμηρτζόγλου διαμόρφωσε το τελικό 4-1 90’.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης, Πούγκουρας, Κιόσε, Ποζατζίδης, Παναγιωτούδης, Σαββίδης, Πόποβιτς (65’ Γεωργιάδης), Δεμηρτζόγλου, Παπαδόπουλος (70’ Πολύζος), Δεληγιαννίδης (Ανδριόπουλος 55’)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Λαδάς, Σβίγγος (75’ Ψυχογιός), Λυμπέρης, Γκιτζιάς, Παπαδημητρίου, Βαλκάνος, Κατσαρός, Σ. Νικολίτσας (57’ Μισίνιας), Δήμας (51’ Τσόφλιος), Καρυδόπουλος, Αδάμος.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου