Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Οι τελευταίες σκέψεις του Δώνη

Η ώρα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική πλησιάζει (Κυριακή 18:15) και ο Γιώργος Δώνης έχει ετοιμάσει την ομάδα για να επιστρέψει στις νίκες.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε μ' ένα χαλάρωμα στο γήπεδο της Τούμπας και στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε κανονικά και ο Ρομπέρ ο οποίος μπήκε τελικά στην αποστολή.
Αντίθετα οι τρεις τραυματίες, Γκαρσία, Βιβιάν Ματέους και Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία και δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Δώνης φαίνεται ότι θα ξεκινήσει στο παιχνίδι τον Λόρενς ως δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Αθανασιάδη, και στην 4άδα των χαφ θα βάλει αριστερά τον Γεωργιάδη, δεξιά το Φωτάκη και κεντρικά τους Κάτσε και Λάζαρ. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Ρομπέρ.
Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει μάλλον ο Γλύκος (παρότι και ο Χακόμπο έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση…) ενώ στην άμυνα δεξιά θα επιστρέψει ο Έτο (είχε λείψει στο ματς με τον Ατρόμητο), αριστερά θα βρεθεί μάλλον ο Σταφυλίδης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Κατσικάς με τον Κουμάλο (και ο Ιντζίδης είναι στα υπόψη…)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου