Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Έφτασε στην Βιέννη ο ΠΑΟΚ!

Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο πρώτο παιχνίδι τού ΠΑΟΚ με την Ραπίντ, οι Αυστριακοί, για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους, είναι αποφασισμένοι να πάρουν δρακόντεια μέτρα εν όψει του αυριανού αγώνα. Κι αυτό το κατάλαβαν τα μέλη της αποστολής τού ΠΑΟΚ με το... καλημέρα.
 Η αποστολή τού ΠΑΟΚ, μετά από μια καλή πτήση τσάρτερ προς την Βιέννη, προσγειώθηκε στην Αυστρία (μιάμιση ώρα πτήση) κι αμέσως όλοι κατάλαβαν ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία έκανε την εμφάνισή της και συνοδεύει σε κάθε βήμα της την ομάδα τού Δικεφάλου, έτσι ώστε να μη συμβεί το παραμικρό, μετά τη μεγάλη κόντρα που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε οπαδούς τού ΠΑΟΚ και της Ραπίντ.

Σε ό, τι αφορά στη θερμοκρασία που επικρατεί στη Βιέννη, είναι όπως την περίμεναν οι άνθρωποι τού ΠΑΟΚ, μια και δεν ξεπερνάει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου