Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Εκτέλεσε τον ΠΑΟΚ η UEFA!

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, "πέρασε" τελικά η σκληρή πρόταση του εισαγγελέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ και ετήσιο αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τριετή αναστολή. Εντός τριών ημερών ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει έφεση.
Η ποινή όσον αφορά στην τριετή αναστολή, σημαίνει ότι για τα επόμενα τρία χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πάρα μα πάρα πολύ προσεκτικός.
Αν συμβεί λοιπόν το παραμικρό σε ευρωπαϊκό του παιχνίδι, ενεργοποιείται η ποινή και ο ΠΑΟΚ μένει για ένα χρόνο εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Εξάλλου, αν ο ΠΑΟΚ περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα δώσει και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια του κεκλεισμένων των θυρών κάτι που σημαίνει μεγάλη ζημιά και σε οικονομικό αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Όσο για τη Ραπίντ, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Θα αγωνιστεί, πάντως, κανονικά με κόσμο στη ρεβάνς της Πέμπτης. Επίσης καλείται να πληρώσει πρόστιμο 75.000 ευρώ. Παράλληλα της επιβάλλεται ετήσιος αποκλεισμός με τριετή αναστολή και με πενταετή διάρκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου