Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο Βρύζας παρέα με τους οπαδούς στο Χάναπι

Την εμπιστοσύνη του στον κόσμο του ΠΑΟΚ και εμπράκτως δείχνει ο Ζήσης Βρύζας. Κόντρα σε όλες τις εκτιμήσεις που ανέφεραν ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βάλει "φρένο" στο ταξίδι των περίπου 800 οπαδών της στην Αυστρία προκειμένου να μην δοθεί η παραμικρή αφορμή για νέα επεισόδια που μπορεί να αποβούν μοιραία για την ομάδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του πήραν την απόφαση να ανάψουν το πράσινο φως για τη μετακίνηση των οπαδών του "Δικεφάλου" (τα λεωφορεία ήδη έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους).
Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να υποστηρίξει την απόφασή του (την οποία αποδέχεται και ο Ιβάν Σαββίδης) και να δείξει την εμπιστοσύνη του προς τους οπαδούς του "Δικεφάλου" ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκέφτεται να καθίσει μαζί τους στην κερκίδα, πιθανόν έχοντας μαζί του και κάποιους από τους συμβούλους της διοίκησης. Η τελική απόφαση θα παρθεί στην Αυστρία και αφού πρώτα γίνει και η συνεννόηση με τις τοπικές αρχές και με τη διοίκηση της Ραπίντ.
Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι η ΠΑΕ θα έχει μαζί της στο ταξίδι και ενισχυμένη δύναμη από δικούς της άνδρες ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου