Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Φοβούνται την παρουσία Σέρβων!

Μεταξύ όσων γράφονται αυτές τις μέρες στην Αυστρία, το σάιτ “heute.at” σημειώνει ότι: “Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ φημολογείται ότι θα ταξιδέψουν και χούλιγκανς από τη Σερβία, καθώς οι οπαδοί της Παρτιζάν είναι  αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ”. Και σε αυτό το αυστριακό σάιτ επισημαίνεται ότι τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για το ματς Ραπίντ – ΠΑΟΚ θα είναι πιο αυστηρά και από το μεγάλο ντέρμπι της Αυστρίας, μεταξύ Ραπίντ και Αούστριας.
ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ
Επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους είχαν χθες οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να κυλήσουν όλα ομαλά στην μετάβαση των οπαδών της ομάδας στην Αυστρία. Υπήρξαν διαβεβαιώσεις από τους οργανωμένους οπαδούς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Γερμανία, αλλά και από την αυστριακή Αστυνομία που θα είναι πολύ αυστηρή στους ελέγχους της.
Παράλληλα, στο πλάνο μετάβασης, οι περισσότεροι φίλαθλοι που θα μεταβούν οδικώς προβλέπεται διαμονή στην Μπρατισλάβα και όσο το δυνατό λιγότερες ώρες παραμονής στη Βιέννη. Υπάρχουν, βέβαια και ορισμένοι που ήδη έχουν κλείσει ξενοδοχεία στη Βιέννη και δεν ήταν δυνατό να τα ακυρώσουν. Αυτοί χρειάζεται να δείξουν διπλή προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου