Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Το πέταλο των ΠΑΟΚτσήδων

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης μαζί με το Μάκη Τσάτσο, το Μάκη Γκαγκάτση αλλά και άλλους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έκαναν τη δική του επιθεώρηση στο γήπεδο. Αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι τα πλαστικά καρεκλάκια στην κερκίδα που θα φιλοξενήσει οπαδούς του Δικεφάλου είναι καλυμμένα με πλαστικό σαν να είναι καινούρια, έτσι ώστε να φαίνεται ότι δεν υπάρχουν σπασμένα καθίσματα πριν από το παιχνίδι… Σήμερα θα γίνει από νωρίς η μεγάλη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας με την παρουσία ανθρώπων του ΠΑΟΚ, της Ραπίντ, της αστυνομίας και της ΟΥΕΦΑ.
Το πέταλο στο «Χάναπι» που θα φιλοξενήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς με τη Ραπίντ είναι δεξιά από τα επίσημα.
 Χθες έφτασαν στη Βιέννη δύο φίλοι του ΠΑΟΚ (50ρηδες…) που είχαν κανονίσει διακοπές στη Βουδαπέστη από καιρό, αλλά άφησαν εκεί τις γυναίκες τους και έκαναν το ταξίδι μέχρι την πρωτεύουσα της Αυστρίας για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα! Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξασφάλισε ορισμένα ακόμη εισιτήρια για το σημερινό ματς τα οποία θα  μπορεί να προμηθευτεί ο κόσμος (10:00-14:00) σήμερα από το ξενοδοχείο που μένει ο Δικέφαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου