Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«Συμπεριφορά με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ»

Με δεδομένες τις σημαντικές απουσίες από τη δεύτερη αναμέτρηση με τους Αυστριακούς του τραυματία Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του τιμωρημένου Κοστίν Λάζαρ, είναι εύλογη η αγωνία στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου της ομάδας για το αν ο έμπειρος Πάμπλο Γκαρσία θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον καθοριστικό αγώνα με τη Ραπίντ. “Έχω κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα αγωνιστώ ή όχι στον αγώνα ρεβάνς”, απάντησε ο Πάμπλο Γκαρσία σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε, πριν την έναρξη της χθεσινής απογευματινής προπόνησης στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Γκαρσία τοποθετήθηκε για την απόφαση της ΟΥΕΦΑ, ωστόσο, θεώρησε σκόπιμο στις δηλώσεις του να κοιτάξει την επόμενη ημέρα, προκειμένου η ήδη μεγάλη ζημιά για τον σύλλογο να μην αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στο άμεσο μέλλον. Ο έμπειρος μέσος γνωρίζει πολύ καλά, μετά τη γνωστοποίηση της ποινής που επέβαλε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ότι όσο σημαντική είναι η δουλειά των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το ίδιο σημαντικό είναι και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να μην παρεκτραπούν στις εξέδρες του Χάναπι.
“Λυπάμαι πολύ για την απόφαση της ΟΥΕΦΑ. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη ή όχι. Πλέον, πρέπει να δούμε μπροστά. Δεν θα πρέπει να απαντάμε σε προκλήσεις αντίπαλων οπαδών. Και εγώ προσωπικά έχω αντιδράσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, αλλά προσπάθησα ν’ αλλάξω για το καλό της ομάδας. Πρέπει να έχουμε σωστή συμπεριφορά”, ανέφερε χαρακτηριστικά, προτάσσοντας μπροστά από κάθε τι άλλο το συμφέρον της ομάδας του ΠΑΟΚ.
“ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ”
Και συνέχισε στο ίδιο πνεύμα, φέροντας, μάλιστα, ως παράδειγμα τον εαυτό του, το πώς θα ήθελε να αντιδράσει κάποιες φορές μέσα στο γήπεδο στη διάρκεια του αγώνα αλλά και το πώς τελικά ενεργεί: “Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε την Ραπίντ. Εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας. Προσωπικά, πολλές φορές στη διάρκεια του αγώνα μου έρχεται να βρίσω, αλλά θα πρέπει να δείξω χαρακτήρα. Μου έρχεται ακόμη και να χτυπήσω τον διαιτητή και τους αντίπαλους παίκτες, αλλά συγκρατιέμαι, γιατί σκέφτομαι πιο είναι το καλό του ΠΑΟΚ”.
“ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΥΕΦΑ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ”
Ο Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής άσκησε έμμεση κριτική στην απόφαση, σημειώνοντας ότι στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία προφανώς δεν έλαβαν υπόψη τους ότι τα επεισόδια προκλήθηκαν από τη δράση των οπαδών της αυστριακής ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: “Για την ΟΥΕΦΑ ήταν εύκολο να πάρει αυτή την απόφαση. Το δύσκολο είναι για εμάς. Θα έπρεπε, ωστόσο, να είχαν αναλογιστεί πώς άρχισαν τα επεισόδια, όταν, δηλαδή, οι οπαδοί της Ραπίντ εκτόξευαν διάφορα πράγματα κατά μικρών παιδιών και των γονιών τους. Φαίνεται, όμως, ότι δεν έχουμε τη δύναμη άλλων ομάδων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου