Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«Δε θα ρισκάρουμε από την αρχή του ματς»

Οι Αυστριακοί είναι σήμερα υποχρεωμένοι να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ, προκειμένου να έχουν ελπίδες για την πρόκρισή τους στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο, όπως ανέφερε με κατηγορηματικό τρόπο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Πέτερ Σέτελ, τεχνικός της Ραπίντ, η ομάδα του δεν πρόκειται να ρισκάρει από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Αναλυτικά: «Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι, ούτε και οι παίκτες, από όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα ήταν στα αποδυτήρια με πολλή ζέστη, ενώ έξω γίνονταν επεισόδια. Ήταν πραγματικά μια δύσκολη κατάσταση για εμάς. Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ξέρουμε πολύ καλά τον αντίπαλο μας και θα απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο. Συζητήθηκαν όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι και από τους παίκτες. Και την επομένη του αγώνα ήταν ένα μεγάλο θέμα. Αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα ρεβάνς, δε θα πρέπει να είναι το ίδιο μεγάλο θέμα… Σκέφτομαι ξανά, ότι και ο δεύτερος αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος. Αλλά όταν έχεις πάρει το μάθημα σου από το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να είσαι σε θέση να κερδίσεις στην έδρα σου και με την υποστήριξη των οπαδών σου».
Κληθείς να σχολιάσει τις αναγκαστικές απουσίες του ΠΑΟΚ (Σαλπιγγίδης και Λάζαρ), απάντησε: «Όπως θα είδατε στο πρώτο ματς, υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παίκτες. Δε με απασχολεί αν απουσιάζουν ο Σαλπιγγίδης και ο Λάζαρ. Ο αντίπαλος είναι πιο δυνατός από τη Βοϊβοντίνα. Είναι ενισχυμένος και με έμπειρους παίκτες που προστέθηκαν τελευταία στο ρόστερ. Ωστόσο, έχω καταλήξει και πού μπορούμε να χτυπήσουμε. Το βέβαιο είναι ότι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να πάρουμε από την αρχή του αγώνα το ρίσκο και να παίξουμε φουλ επίθεση».
ΧΟΦΜΑΝ: «ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ»
Ο αρχηγός της Ραπίντ, Στέφεν Χόφμαν, τόνισε από την πλευρά του: «Το 2-1 δεν έπρεπε να μας συμβεί, αλλά είδαμε στην Ελλάδα, ότι παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα. Αν υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας για εμάς στον αγώνα ρεβάνς, θα το δούμε. Στη Θεσσαλονίκη ήταν και πιο δύσκολα, αφού εξαιτίας των όσων έγιναν πριν από την έναρξη του αγώνα, δεν είχαμε πολύ χρόνο για προθέρμανση. Είναι βέβαιο, πάντως, ότι η ομάδα μας μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα, σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο ματς στην Τούμπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου