Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

«Μεγάλη προσοχή στα λέιζερ»


Την προσοχή των οπαδών του ΠΑΟΚ στη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν στους αγώνες της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις επέστησε ο Σάκης Τονουσίδης. Ο υπεύθυνος ασφαλείας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ παρευρέθηκε στο σχετικό συνέδριο της UEFA που διοργανώθηκε στη Βιέννη και τόνισε ότι οι φίλοι του «Δικεφάλλου του Βορρά» πρέπει να προσέξουν τους αυστηρούς κανονισμούς που έχουν τεθεί σε ισχύ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τονουσίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103 fm»

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο συνέδριο της UEFA:

«Στη Βιέννη γίνεται κάθε χρόνο ένα συνέδριο, όπου συμμετέχουν ομάδες που δίνουν το "παρών" στο Champions League ή το Europa League. Βρεθήκαμε εκεί και πέρσι. Για φέτος είχε επισημανθεί το πρόβλημα με τα λέιζερ, κυρίως λόγω των δηλώσεων του τερματοφύλακα της Καρπάτι. Ειπώθηκαν αυτά εκεί και τα κατάλαβαν οι άνθρωποι της UEFA. Ανεβαίνει το πρεστίζ της ομάδας με την παρουσία σε τέτοιες εκδηλώσεις και με τη βελτίωση της εικόνας της.

Για πρώτη φορά δε μας έδειξαν σε βίντεο σαν θύτες, αλλά μόνο σαν θύματα, λόγω του επεισοδίου στο Ζάγκρεμπ. Για μένα, οι φίλαθλοί μας είναι οι πιο φανατικοί και οι πιο θερμοί, αλλά δε θα πρέπει να φτάνουμε σε έκτροπα, με πυρσούς ή λέιζερ. Ειδικά το τελευταίο το θεωρούν πολύ σημαντικό, επειδή προκαλείς πρόβλημα στους πρωταγωνιστές
».

Για τη συνεργασία με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων του ομίλου:

«Καθίσαμε σε ένα τραπέζι οι ομάδες του ομίλου. Η υπεύθυνη ασφαλείας της Τότεναμ μας είπε ότι πιθανότατα δε θα έρθουν τόσοι πολλοί στη Θεσσαλονίκη. Πιθανότατα θα διατεθεί το 1/3 από τα 1800 εισιτήρια που είχαν ζητήσει. Στην Αγγλία σε ένα χιλιόμετρο από το γήπεδο απαγορεύεται το αλκοόλ, ενώ μέσα απαγορεύεται το κάπνισμα. Όλα αυτά πρέπει να τα προσέξουμε, για να προστατεύσουμε και τους οπαδούς μας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν ήρθαν καθόλου εκπρόσωποι της Ρούμπιν στο συνέδριο».

Για τα αυστηρά μέτρα στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Επειδή μιλάμε με κάποιους ανθρώπους και με τους διαιτητές, είναι κάθετοι, ανένδοτοι και αποφασισμένοι να τηρήσουν τους κανονισμούς. Αν αναλογιστείτε ότι πέρσι πληρώσαμε ένα μεγάλο ποσό για πρόστιμα, φέτος το ποσό θα είναι τεράστιο με τα νέα δεδομένα».

Για την προσοχή του κόσμου στα παιχνίδια στο εξωτερικό:

«Θα πρέπει να προσέξουμε τη συμπεριφορά μας προς τα έξω, γιατί αλλάζει και η συμπεριφορά της αστυνομίας από χώρα σε χώρα. Πρέπει να καταλάβουν και οι φίλαθλοι, ότι όσο και να τους βοηθήσουμε εμείς, αν δε βοηθήσουν κι αυτοί υπάρχει πρόβλημα, γιατί έχουμε απέναντί μας κάποιους ανθρώπους από άλλη χώρα που δεν καταλαβαίνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου